TARAFTAR SON KARARINI SÖYLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak olan Bandırmaspor Olağan Genel Kurulu öncesinde Barış Manço Kültür Merkezi’nde bir araya gelen taraftalar genel kurulda mevcut yönetim kurulunun dışında çıkacak her yönetim kurulunun desteklenmesi kararı aldı.

Taraftarların, 24 TL olan kulüp üyelik aidatının aynı kalması halinde toplu üyeliklerin olunması konusunda grup kararı aldığı toplantıda uzun süre Bandırmaspor Kulüp Başkanlığı yapan Mehmet Kılkışlı’nın tekrar aday olması yüksek sesle dillendirildi. Erhan Elmastaş’ın sağlık problemleri nedeniyle aday olmayacağı genel kurul öncesinde Bandırmaspor Kulüp Başkanlığı için ismi açıklanmayan bir iş adamının liste çalışması yaptığı, bu iş adamının adaylık süreci öncesinde Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek adaylık konusunda destek istediği gelen haberler arasında.

Hatırlanacağı üzere Ligin 34.haftasında Samsunspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Bandırmaspor 27 yıl aradan sonra çıktığı TFF 1.Liginden 2.lige küme düşmüştü.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

TARAFTAR SON KARARINI SÖYLEDİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x