MERAL AKŞENER’DEN SAADET PARTİSİ’NE ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

16 Nisan referandumundan ‘hayır’ çıkması için çok çalışan ancak hezimeti yaşayan Meral Akşener, Karamollaoğlu ile bir araya geldi.

16 Nisan referandumu önce ‘hayır’ cephesinde yer alan Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti.

BAYKAL’IN AÇIKLAMALARI
Görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, Deniz Baykal’ın başkan adayına ilişkin açıklamalarıyla ilgili olarak, “Benim ve arkadaşlarımın duruşu şudur; ‘Hayır’ blokunu canlı tutmak, bölünmesinin önüne geçmek o kadar önemli bir şey ki, kişilerin taleplerinden zaaflarından, hayallerinden, hedeflerinden çok daha önemlidir.” dedi.

“SAADET PARTİSİ’NİN HAYIR CEPHESİNE KATKISI”
Akşener, açıklamalarına şöyle devam etti; “Kendilerini ziyaret etme talebinde biz bulunduk. ‘Hayır’ kampanyası sırasında sayın genel başkanın talimatı ile program yapmaya gittiğimiz şehirlerdeki il, ilçelerde, Saadet Partisi’nin il başkanlarının partilerini temsil ederek bulundukları programlar yaptık. O nedenle kendilerine çok teşekkür ediyorum.”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

MERAL AKŞENER’DEN SAADET PARTİSİ’NE ZİYARET

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x