BANDIRMALI ODA BAŞKANLARINDAN MARKA ÇADIR GÜNLERİ’NE TEPKİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kılkışlı, Ağaç İşleri Odası Başkanı Sami İzci, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hüseyin Taşçı, Berberler Odası Başkanı Hasan Gündoğan, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ömer Metin, Elektrikçiler Odası Başkanı Eyüp İl, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Şerafettin Çıkar, Lokantacılar Odası Başkanı Halit Levent Gürer, Madeniişler Odası Başkanı Karani Dinçer, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Pazarcılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Acar, Terziler Odası Başkanı Niyazi Güler, Kırtasiyeciler Odası Başkanı Adnan Gemici ve Oto Ziraat Aletleri Odası Başkanı Hayri Özden yaptıkları ortak yazılı basın açıklamasında Bandırmaspor’a gelir getirmesi amacıyla 15-24 Haziran 2017 tarihleri arasında Eski Tekel Hizmet binası alanında düzenlenecek olan “Marka Çadır Günleri’ne tepki gösterdi.

Yapılan ortak basın açıklamasında “15-24 Haziran 2017 tarihleri arasında İDO İskelesi karşısındaki Eski Tekel alanına kurulması planlanan “Marka Çadır Günleri “nde tekstilden ayakkabıya, takıdan kozmetiğe, hediyelik eşyadan mutfak gereçlerine, züccaciyeden yöresel ürünlere kadar pek çok ürünün geleceğini basınımız aracılığıyla öğrenmiş bulunmaktayız. Kışı zor şartlar altında geçiren esnafımızın umudu olan Ramazan Bayramı ve yaz sezonuna bağladığı aşikardır. Marka Çadır Günleri diye adlandırılan alışveriş yerinin tarihide kurulacağı yerde Bandırma esnafını daha da zor duruma düşürecek şekilde belirlenmiştir. Bu kararın tekrar gözden geçirilerek düzenlenmesini talep etmekteyiz ”denildi.

sd

ÇADIR GÜNLERİ

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMALI ODA BAŞKANLARINDAN MARKA ÇADIR GÜNLERİ’NE TEPKİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x