HIRS FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BANDIRMA’DA GERÇEKLEŞECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da çekilmesi planlanan filmin yönetmeni Hüseyin Kırca, genel koordinatör Cemil Koçyiğit le Belediye Başkanı Dursun Mirzayı ziyaret ettiler. Çekilecek film hakkında bilgi verdiler.

Sevgi ve nefretin çatıştığı hayata dair bir aşk hikayesi olan “Hırs” adlı filmin aksiyon drama olduğunu belirten senarist ve yönetmen Hüseyin Kırca; “Klasik bir Anadolu hikayesi, aşk ve aksiyonun olduğu bir film. Bandırmayı seçmemin en büyük nedenlerinden biride Çakır Cemil’i canlandıracak olan Cemil Koçyiğit’tir. Cemil ile tanıştıktan sonra senaryoyu bu bölgeye uyarladık. Şu anda Bandırmayı keşfetmeye devam ediyoruz. Çekim yerlerini belirledik. Göl kıyısındaki köyleri kullanacağız” dedi.

Meclis Üyeliği’ de yapmış olan bölgemizin tanınan isimlerinden Cemil Koçyiğit “Filmin Bandırmada geçmesini istedim. Yönetmenimizle konuştum, o da sağ olsun beni kırmadı, geldi inceledi, filmi burada çekmeye karar verdi. Bende filmin içinde yer almaktan son derece memnunum. Birkaç prosedür tamamlandıktan sonra çekimlere başlayacağız “dedi.

Bandırmanın her açıdan dikkat çeken bir bölge olduğunu belirten Başkan Dursun Mirza;” Doğal güzellikleriyle, coğrafi yapısıyla, kültürel açıdan da zengin bir bölgedeyiz. Doğru bir yer seçtiğinizi düşünüyorum. Sizlere çalışmanızda başarılar diliyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Gestaş Avşa Adası Erdek Feribot Seferleri 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

HIRS FİLMİNİN ÇEKİMLERİ BANDIRMA’DA GERÇEKLEŞECEK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x