EN ÖNEMLİ KONU, GENÇLİĞİN YETİŞTİRİLMESİDİR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Balıkesir İl Temsilciliği Vali Ersin Yazıcı ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan’ın katılımıyla açıldı.
Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Balıkesir Milletvekili ve TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sema Kırcı’nın da konuşma yaptığı törene,  Balıkesir Milletvekilleri Kasım Bostan ve Ali Aydınlıoğlu’nun yanı sıra bazı ilçe belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.
TÜGVA ÇOK ÖNEMLİ BİR KURULUŞ
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, TÜGVA Balıkesir İl Temsilciliği açılış töreninde yaptığı konuşmada, TÜGVA’nın gençleri birçok alanda yetiştiren önemli bir kuruluş olduğunu söyledi.
TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, Balıkesirli çocukların ve gençlerin, vakfın il temsilciliğine gelerek, burada güzel vakit geçirebileceklerini belirterek, ”Hem kitap okurlar hem de arkadaş edinirler, sohbetlere derslere katılırlar. Niçin? Bu millet için, bu ülkenin geleceği güçlü olsun diye. Bu millet üzerine dayatılan, dünyadaki egemen güçlerin ona biçtiği o dar kalıpların dışına çıkabilsin diye. Hak ettiği, ecdadının ona bıraktığı mirası yeni ufuklara taşıyabilsin diye. Bunun için yapıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Katkı veren herkese de teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
TÜGVA ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENDİ
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise, TÜGVA Balıkesir Şubesi’nin açılışının gelecek nesillere büyük katkısı olacağını kaydetti. Başkan Uğur, “Milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil inşa edilmesi noktasında TÜGVA önemli bir misyon üstlenmiştir.” diye konuştu.
GENÇLERİN SORUMLULUĞU 1071 YILINDA BAŞLADI
Vali Ersin Yazıcı da, gençliğin sorumluluğunun 1071’de başladığını vurgulayarak, gençlere güvendiğini dile getirdi. Vali Yazıcı, gönül coğrafyasının duaları ile dimdik ayakta kalacaklarını söyleyerek, teröre asla boyun eğmeyeceklerini ifade etti.
BİRİZ, BERABERİZ, HEP BİRLİKTE BALIKESİR İÇİN ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Zaman gözetmeksizin çalışacak bir ekibin yola çıktığını ifade eden Vali Yazıcı,  “Gençlere güveniyoruz. Şuna inanıyoruz ki, yedi düvel de gelse biz inancımızla, imanımızla, dualarımızla dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle büyük bir geçmişi olan devlet geleneği olan bu büyük millet yoluna devam edecektir. Sadece kendisi içinde değil sadece Anadolu’daki insanlardan da mesul değilsiniz, gönül coğrafyamız diye tabir ettiğimiz bizim dinimizden olan, bizim ırkımızdan olan hatta bizim dinimizden olmayan başka dinlerden başka ırklardan olan insanlarında bu ülkeden beklentileri var. Büyük beklentileri karşılamamız lazım onun için sizlere güveniyoruz. Çok çalışacağız. Yaptığımız her işin en iyisini yapacağız. Yorulmayacağız, zaman mevhumu tanımayacağız. Allah’ın izniyle güçlü kuvvetli olacağız ve aman dileyen herkese yardım elimizi uzatacağız. Ben Türk gençliğinin bunu yapabileceğine TÜGVA’nın da bu konuda başrol oynayacağına inanıyorum. Biz Valilik olarak Belediyeler olarak yanınızdayız. Hayırlı uğurlu olsun. Yarınımız bu günümüzden güzel olsun. Biriz, beraberiz, hep birlikte Balıkesir için ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından TÜGVA Balıkesir İl Temsilciliğaçılışı yapıldı. Açılıştan sonra,  Vali Ersin Yazıcı, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan ve beraberindekiler, TÜGVA’yı gezerek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

EN ÖNEMLİ KONU, GENÇLİĞİN YETİŞTİRİLMESİDİR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x