En Güzel Türk ve Yabancı Diziler Dsmart’ta

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugüne kadar bir çok alanda dijital yayın ağlarında çığır açan uygulamalara imza atan Dsmart, platformu bünyesinde ki 60’den fazla HD, 300’den fazla normal kanal ile müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Dsmart ile heyecanlı ve eğlenceli bir dünyaya ilk adımı atabilirsiniz. 2007 yılından itibaren dijital yayıncılık alanında hizmet veren Dsmart, kısa süre içerisinde dünyanın en önemli dijital yayıncı kuruluşları arasında kendine yer buldu. İnternet ve telefon hizmetleriyle de dikkat çeken platform, kişilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte yayın ağlarıyla müşterilerini memnun ediyor. Türkiye genelinde 2 milyondan fazla haneye ulaşan ve vermiş olduğu standart hizmet kalitesi ile adından sıkça söz ettiren Dsmart, her geçen gün yenilediği hizmet ağıyla insanları mutlu etmeye çalışıyor. Dsmart için sürdürülebilir hizmet anlayışının temeli, müşteri memnuniyeti ile ortaya çıkıyor. Yayıncılık alanında sunmuş olduğu HD kalitesi, şirketin en önemli özelliği olarak dikkat çekiyor. Normal bir görüntünün 4 katı daha fazla görüntü kalitesi veren ve bunu sürekli yenileyerek günümüzde ise 4K hizmeti sunmaya başlayan Dsmart, abonelerinin ayrıcalıklı bilgi paylaşımını destekliyor.

Türkiye’nin dijital yayıncılıkta ki en önde kuruluşu olan Dsmart, her geçen gün hizmet ağını geliştiriyor. Bugüne kadar bir çok alanda dijital yayın ağlarında çığır açan uygulamalara imza atan Dsmart, platformu bünyesinde ki 60’den fazla HD, 300’den fazla normal kanal ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Türksat üzerinde yer alan ulusal ve yerel kanallara da platformunda yer veren Dsmart, ayrıcalıklı bir çok özelliğiyle eğlencenin merkezine yolculuk yapmanıza olanak sağlıyor. Müşterilerine uygun fiyatları taahhüt eden ve bunun için sürekli kampanyalar geliştiren platformun, sıkıcı yayınlardan çok bilgilendirici eğlenceli programlara yer vermesi, farkındalık kılmaya yetiyor. Tv yayıncılığı, internet ve telefon hizmetlerini gelişmiş olan teknolojik alt yapısıyla sunan Dsmart, bu imkanları sürekli geliştirerek farklı bir deneyimi size yaşatacaktır. Dsmart’ın son dönemlerde teknolojik alt yapısını güçlendiriyor olması, mobil olarak da kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Dsmart Blu ile müşterilerine mobil izleme şansı da sunan platform, dünyanın neresinde olursanız olun sizi özel bir yapıya büründürüyor.   HD yayın alt yapısı sayesinde normal çözünürlüğün 4 katı daha fazla kaliteye ulaşabileceğiniz platformda, şimdi ise 4K teknolojisi kullanılmaya başlandı. 60’den fazla HD kanalın yanı sıra 4K destekli kanallar ve normal televizyon kanalları Dsmart ile sizi bekliyor olacak. Eğlencenin her anını yaşayabileceğiniz bu platformda sizi bekleyen sürprizler adeta bir masal dünyasına yolculuğu ifade edecektir. MovieSmart genel isim altında Premium, Platin, Gold, Action, Family, Türk adı ile farklı sinema kanallarına kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu paketler içerisinde diziler, belgeseller, spor kanalları, müzik kanallarıni kolay bir şekilde takip edebilme şansınız olabilir.

İster vizyona yeni giren bir filmi izleyin, isterseniz de dünyada saygın olan dizilere göz atın, tek yapmanız gereken Dsmart keyfini yaşamak olacaktır. Dsmart ailesine katıldığınız da genel olarak 5 temel paket ile hizmet bulabileceksiniz. Sinema, Dizi, Spor, Belgesel, Mega paket gibi ayrıcalıklardan kolay bir şekilde faydalanabilirsiniz. Sizin için ayrıcalıklı kampanyalar sunan platform, Dsmart ailesine katılmak için harika bir seçim olacak ve eşsiz keyfe ilk yolculuk olarak kabul edilecektir. Dsmart kampanyaları yalnızca dijital yayıncılıkla sınırlı kalmayıp internet teknolojisini de desteklemekte. İster evinize, ister işyerinize Dsmart internet ağını çektirerek yüksek hızlı bağlantılara sahip olabilirsiniz. Bireysel veya da ticari çalışmalarınızda her daim yanınızda olan Dsmart, harika yapısıyla size uygun hizmet anlayışını sunacak ve keyifli zaman geçirmenize olanak tanıyacaktır.

dsmart_logo_renkli_1227_5011707

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ucuz Bilet Bulmanın 8 Yolu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

En Güzel Türk ve Yabancı Diziler Dsmart’ta

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x