CUMHURBAŞKANI KANAL D VE CNN TÜRK ORTAK YAYININA KATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk ve Kanal D ortak yayınına konuk oldu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğan TV Ankara Temsilcisi Gazeteci Hakan Çelik’in, Anayasa değişikliği hakkındaki ve gündemdeki gelişmelere ilişkin sorularını cevapladı.

Mülakatta, 16 Nisan’da halk oylamasına gidilecek Anayasa değişiklikleri ile ilgili sorulara cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin parlamenter sistemden farkının ne olacağı ve neler getireceğinin yanı sıra Anayasa değişikliği maddelerine ilişkin açıklamalar yaptı. Değişikliklerin gerçekte neyi içerdiğini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan sonrasında yaşanacak sürece ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Anayasa değişikliklerinin dışında; geçen 14 yılda eğitim, sağlık, adalet, sosyal güvenlik, ulaşım ve diğer alanlarda atılan adımlar ve yaşanan değişimlerle ilgili örnekler de veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda ve Almanya’da yaşanan gelişmeler, Avrupa Birliği ile ilişkiler, bu ilişkilerin 16 Nisan sonrasındaki durumu ve geleceği, FETÖ bağlamında Almanya ve ABD ile yaşanan gelişmeler, 16 Nisan referandumu ile ilgili anket sonuçları, Suriye ve PYD-YPG terör örgütleri çerçevesinde ABD ve Rusya ile ilişkilerin de içinde olduğu gündemdeki konulara ilişkin sorulan sorulara cevap vererek açıklamalarda bulundu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

CUMHURBAŞKANI KANAL D VE CNN TÜRK ORTAK YAYININA KATILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x