BU ARAŞTIRMADA TÜRK KADINI 1. SIRADA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk kadınlarının hayatlarının 6 yılını mutfakta geçirdikleri saptandı.

Yapılan araştırmalara göre, Amerikalı kadınların ömürlerinin ortalama 3 yılını, Türk kadınlarının ise 6 yılını mutfakta geçirdiği saptandı.Türkiye’de kadınların günde ortalama 1 saatlerinin mutfakta geçtiği, bu zamanın 1 ayda 30 saat, 1 yılda 365 saate tekabül ettiği ifade edildi.

Ömrün 6 yılı mutfakta geçiyor
Ortalama yaşam yılının 75 olarak hesaplandığı bu araştırmaya göre Türk kadını, ömrünün yaklaşık olarak 6 yılını mutfakta geçirerek, araştırmada üst sıralarda yer aldı.

Yeme içme kültürü mutfakta geçirilen zamanı etkiliyor
Konu ile ilgili yorum yapan COANTE Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Nazlı Bahçeyaka, “Yeme içme kültürü ve yaşam tarzı, aslında mutfağı ve mutfakta geçirilen zamanı direkt etkileyen unsurların başında geliyor. Araştırma sonucunda Türk kadınlarının, Amerikalı kadınların geçirdiği zamanın 2 katını mutfakta geçirmeleri çok doğal. Türk mutfak kültürü çok köklü ve zengin lezzetlere sahiptir. Yemeğe verilen önem ve özen, fast food beslenme tarzının aksine hazırlık sürecinde oldukça zaman alıyor” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BU ARAŞTIRMADA TÜRK KADINI 1. SIRADA

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x