BANDIRMA’DA 8 MART…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Kent Konseyi Kadın Danışma Merkezi Başkanı Ömür Yüce 8 Mart Kadınlar Günü Etkinliklerini İlk Haber Gazetesi’ne açıklamalar da bulundu.
Yüce” Kent Konseyi Kadın Danışma Merkezi olarak kadınlara psikolojik olarak, hukuksal destek vermenin yanı sıra farkındalık yaratmak amacıyla çeşitli paneller, gösteriler, konserlerde düzenliyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bu etkinlikleri, hafta boyuna yaymayı düşündük.
Bu amaçla 6 Mart Pazartesi günü saat 17.00’ de santral kültür merkezinde bir panel düzenleyeceğiz. CNN TÜRK Haber muhabiri BÜŞRA SAYAN ‘enses’ le ilgili bir panel, söyleşi yapacak. Aynı zamanda Kadın Partisi Kurucularından ve İl Başkanı Emel Güzelaslan referandumun, kadınlara yansımalarıyla ilgili bizi bilgilendirecek. Bu panelimiz de Günümüz meddahı Gültekin Özcan güzel bir sunum yapacak. Panelin sonunu da bir sürprizle bağlayacağız. 8 Mart akşamı saat 17.30 da Bandırma Belediyesi Kültür Merkezinde Prof. Dr. Zehra Çobanlı’ nın seramik sergisi açılacaktır.” dedi.

Kaynak: İlkhaber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA 8 MART…

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x