BALIKESİR’İN KIRSAL MAHALLELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN HİZMET BEKLİYOR.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

(10.11.2016, Ankara) CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın Balıkesir’in kırsal mahallerinin sorunlarını yakından takip ediyor.

Tespit ettiği her sorunu TBMM Genel Kurulunda gündeme getirerek ilgili ve yetkililerin dikkatine sunuyor. Gönen’in Koçbayır, Alaşar, Ömerler, Kalburcu, Deliktaş mahallerinin yararlanacağı ve geçtiğimiz yıl ihalesi yapılmış olmasına rağmen hala yapılmayan yolu gündeme taşıdı. Ahmet Akın TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada “Gönen ilçemizin Koçbayır, Alaşar, Ömerler, Kalburcu, Deliktaş mahallelerinin yararlanacağı 12 kilometrelik bir yol hattı var. Muhtarlarımıza geçtiğimiz yıl programa alındığı, ihalesinin yapıldığı ve en kısa sürede tamamlanacağı bilgisi verilmiş. Ancak 2015 yılında yapılan ihalenin hala gereği yerine getirilmedi.

Altyapı yapılmış ve öylece bırakılmış durumda.

Hemşerilerim yolun yapılmasını bekliyor.

Yol ve köprü yapmakla her fırsatta övünen AKP yönetimindeki bir belediye 12 km’lik yolu yapmaktan niye kaçınır anlamıyorum.

İhalesi yapılan yol neden yapılmamıştır? Nerede hangi aksama olmuştur?

Kırsal mahallerimizden sürekli hizmetlerden yeterince yararlanamadıkları ile ilgili şikayetler alıyoruz.

Buradan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanına sesleniyorum. Başladığın işi yarım bırakma. İsimlerini belirttiğim 5 mahallemiz sizden hizmet bekliyor ?” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan UEDAŞ’TAN FATURA KURNAZLIĞI başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BALIKESİR’İN KIRSAL MAHALLELERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN HİZMET BEKLİYOR.

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x