BAL-KES ADANA YOLCUSU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 1. Lig’in 8. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlılar bugün 18:15 uçağıyla Adana’ya uçacak.

Maddi olarak olarak zor günler geçiren Balıkesirspor, Sivasspor maçının ardından zor bir hafta geçirdi. Dilaver Güçlü’yü kadro dışı bırakan Balıkesirspor Yönetimi, Ali Öztürk’ün tesislere icra göndermesiyle zor anlar yaşadı. Bu şartlar altında Mersin İdman Yurdu maçına hazırlanan Balıkesirspor, günü tek antrenmanla geçirdi. Isınma koşusu ve 5′e 2 pas çalışması yapan Bal-Kes’ler antrenmanı dar alan ve geniş alanda oynanan taktiksel oyunlarla tamamladı.

MASTERLERDEN BAL-KES’E KAYMAKLI İKRAMI

Antrenman sonrası kırmızı-beyazlılara moral vermeye çalışan ve Can Cangök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Balıkesir Futbol Masterler Derneği, takıma Balıkesir kaymaklısı ikram etti. Dernek adına konuşan Başkan Mustafa Barboras Özüpek her daim Balıkesirspor’un yanında olduklarını belirtti. Balıkesir Masterler Futbol Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Mecit Uzun, Ali Mercan, Mutlu Tanrıkulu, Mehmet Güngören, İskender Şahan, Mehmet Kınran, Bertan Şumnulu, Serdar İşgüzar, İsmail Kaya, Gökhan Tetik, Adem Özalp ve Kerim Kemankaşlı’da antrenmanı takip etti.

YOLCULUK SIKINTILI GEÇECEK

Balıkesir’deki son çalışması bugün sabah saatlerinde yapacak olan kırmızı-beyazlılar önce karayoluyla İzmir’e, İzmir’den de Adana’ya uçacak. Bal-Kes’ler Adana’dan karayoluyla Mersin’e hareket edecek.

CANGÖK: “ŞEHRE YAKIŞIR BİR OYUN OYNAYACAĞIZ”

Balıkesirspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Can Cangök, Şehre ve takıma yakışır bir futbol oynamak için Mersin’e gideceklerini belirtip şöyle konuştu;

“Bildiğiniz üzere Dilaver Güçlü yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı. Eray ve Nizamettin’in de ufak tefek sakatlıkları var. Bugün yapacağımız çalışmanın ardından Mersin’e hareket edeceğiz. Şehre ve takıma yakışır bir mücadele sergileyip kente 3 puanla döneceğiz. Bu şehrin ve takımın morale ihtiyacı var. Biz alacağımız sonuçla bunu başaracağız. Sivasspor maçında iyi yaptığımız ve yapamadığımız şeyler var. Biz kötü yönlerimizi düzeltmek için buradayız ve bunun için çalışacağız. Bu takım potansiyel olarak çok daha iyi şeyler başarabilir. Umarım bundan sonra herşey daha güzel olacak. Evet takımın sıkıntıları olduğu doğrudur. Her hoca sıkıntısız çalışmak ister ancak biz sıkıntılara göğüs germek için bu görevi kabul ettik. Sahada bu yaşanan olumsuzluklara tepki verip elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Balıkesirspor’u içerisinde bulunduğu bu kaotik ortamdan en az hasarla kurtarma peşindeyiz. İnsanlar kafa olarak sağlam olduklarında daha iyi işler başarabilir. Umarım işler biran önce düzelir ve başarı daha kolay gelir”

Kaynak : gazetekspres

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAL-KES ADANA YOLCUSU

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x