AHMET AKIN’IN ENERJİSİNE YETİŞİLEMİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet AKIN seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dün gün boyunca Burhaniye’de bulunan milletvekili ilk olarak ilçe örgütünü ziyaret ederek İlçe Başkanı, İlçe Yönetimi ve partilileriyle bir toplantı yaparak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra İlçe Yönetimi ve beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyareti yapan Ahmet Akın esnafımıza yönelik olarak partisinin yapacaklarını anlattı, seçimde desteklerini istedi.

Ahmet Akın, yoğun geçen esnaf ziyaretinden sonra TARİŞ’e giderek Başkan Fikret Akova ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü. Balıkesir’de zeytin ve zeytinyağının durumu, bu konuda yaşanan sorunlar ve çözümleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.  CHP’nin zeytin ve zeytinyağı sektörüne ilişkin görüşlerini, yaklaşımlarını aktaran Akın “CHP iktidarında zeytin alanlarının korunarak, zeytinciliğin destekleneceğini” belirtti.

TARİŞ ziyaretinin ardından   partilileriyle birlikte  Burhaniye’nin Cumhuriyet, Yenimahalle ve Kavakdibi mahallelerine giden Ahmet Akın, buralarda Burhaniyelilerle sohbet etti, onların dertlerini sıkıntılarını dinledi. Bu mahallelerde kahvehaneleri de dolaşarak partisinin seçim bildirgesini anlattı. Burada özellikle emeklilere yönelik vaatlere değinen milletvekili “Sosyal Demokrat bir parti olarak emekliler ve onların sorunlarının çözümü elbette bizim önceliklerimiz arasında. Emeklilerimiz CHP iktidarında hakettikleri refaha kavuşacak. İlk yüz günde dini bayramlarda emeklilerimizin iki maaş ikramiye almalarını sağlayacağız. Genel başkanımız bunun sözünü verdi. Banka promosyonundan emeklilerimizin de yararlanmalarını sağlayacağız. Milli gelir artışından emeklilerimiz de paylarını alacak. Emekli aylıkları gıda ürünleri enflasyonuna göre artırılacak. Emeklilerden muayene ve ilaç katılım payı alınmayacak. Emekli maaşı ile geçinemediği için çalışmak zorunda kalan emeklilerimizden kesilmekte olan sosyal destek primi uygulamasına son vereceğiz” şeklinde konuştu.

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın yağan yoğun yağmura rağmen Burhaniye’deki çalışmalarını ara vermeden sürdürdü.

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan WHATSAPP'A YENİ ÖZELLİK GELDİ başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

AHMET AKIN’IN ENERJİSİNE YETİŞİLEMİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x