30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN ŞANLI TARİHİNİ GURURLA ANIYORUZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Ağustos 1922 de Türk milletinin varlığına kasteden emperyalist güçlere karşı Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan zaferin 95.Yıl dönümü kentimizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören,saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Törene Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir Milletvekilleri Sema Kırcı, Namık Havutça, Garnizon Komutan Vekili Hava Pilot Albay Selahattin Akalp, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Süleyman Özdemir, Jandarma Komutanı Yarbay Recep Cansu, askerler, emniyet mensupları, gaziler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldıktan sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu ve Bandırma Belediyesi Halk Oyunları gösterisinin ardından tören son buldu.

Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından Bandırma Kaymakamlığında resmi tebrik kabulü gerçekleşmesiyle, Zafer bayramı kapsamında yapılan etkinlikler son buldu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN ŞANLI TARİHİNİ GURURLA ANIYORUZ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x