28 Şubat darbesinin 19.yılı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, 28 Şubat darbesinin 19.yılı nedeniyle açıklama yaptı.
Aydınlıoğlu “28 Şubat darbesiyle milli iradeye ve seçilmişlere karşı bazı medya gruplarının, üniversite hocalarının, patronlar kulübünün, askerlerin hatta bazı generallerin ve maalesef dönemin Cumhurbaşkanının da baş aktör olduğu bu süreçte Anadolu sermayesi ezilmek istenmiş, dindar olma dışında hiçbir suçu olmayan on binlerce insan fişlenmiş, gereksiz olarak görev yerlerinden sürülmüş, işten atılmış ve üniversitelere sokulmamıştır ”dedi.
Aydınlıoğlu “28 Şubat, bugün acı bir hatıra olarak tarihe gömülmüşse, bunda güçlü siyasi irade ve o iradeye inanan milletimizin payı büyüktür. Yeni Türkiye’yle güçlü Türkiye ile yolumuza devam edeceğiz, Allah bir daha bu millete 28 Şubatlar yaşatmasın. 1982 Anayasası darbe Anayasa’sıdır. 28 Şubat postmodern darbesi ise maalesef gücünü 1982 askeri Anayasasından almaktadır. Bu nedenle 1982 Anayasası mutlaka değişmelidir. İfadesini kullandı.

TBMM’nin 1982 anayasasın değiştirecek gücü ve kuvvete sahip olduğunun altını çizen Aydınlıoğlu, bu irade mecliste bulunduğunu, bütün partilerin mutabakatıyla yeni anayasayı çıkartabileceklerini sözlerine ekledi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

28 Şubat darbesinin 19.yılı

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x