YENİ YURT İNŞAATLARI BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, yapımı devam eden Balıkesir 1500+1500 kişilik Öğrenci Yurdu inşaatında incelemelerde bulundular.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsünde Bakanlığımızca inşaatına başlanan 3 bin kişilik Öğrenci Yurdu projesi kapsamında iki etap olarak yapılacak 1500+1500 kişilik yurt inşaatı çalışmaları sürüyor. Proje alanını ziyaret eden Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu çalışmaları yerinde incelemede bulundular. 2 yıl sürecek inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla Çağış kampüsünde toplam 3 bin kişilik Öğrenci Yurdu faaliyete geçecek.

Balıkesir’de öğrencilerin yurt ihtiyacını çok iyi bildiklerini ifade eden Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, “Yaklaşık 250 milyon liralık yatırım bedeliyle yapımına başlanan toplam 3 bin kişilik yeni yurtlarımızın inşaat çalışmalarını, Rektörümüz Prof. Dr. İlter Kuş, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ve beraberimizdeki arkadaşlarımızla inceledik. Hamdolsun çalışmalar yolunda gidiyor. İnşaatların en kısa sürede tamamlanmasıyla yurt kapasitemiz 6 bin olacak ve Balıkesir’imizin yurt sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız. Böylelikle öğrencilerimizi yeni, modern ve kullanışlı yurtlarda misafir edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlerimize verdiği önem ve bize bu noktada çizdiği rota doğrultusunda gençlerimiz için çalışmalarımız artarak devam edecek.” diye konuştu.

Yeni yurt projeleri ile önceliklerinin, öğrencilerin eğitim ve barınma imkanlarını geliştirmek olduğunu söyleyen Rektör Prof. Dr. İlter Kuş; kampüs alanında 3 bin kişilik yeni yurt tamamlandığında büyük bir ihtiyacın karşılanacağını belirtti. Projenin üniversite ve öğrenciler için önemine değinen Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, kampüse yeni yurt kazandırılması sürecine destek veren Gençlik ve Spor Bakanımıza ve destek olan herkese teşekkür etti.

Çalışmalar tamamlandığında öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği büyük bir kompleks olacağını ifade eden İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu, “3000 öğrenci kapasiteli yurdumuz; öğrenciler için her türlü sosyal donatıyı kolayca bulabilecekleri rahat ve konforlu bir yuva olacak. Sosyal devlet anlayışı ve insan odaklı yaklaşımlarla yükseköğrenim öğrencilerimizin öğrenimlerine destek olmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler sunmak için çalışıyoruz. Yurdumuzun faaliyete geçmesi ile yükseköğrenim öğrencilerimizin barınma sorunu da büyük oranda karşılamış olacak. İlgi ve destekleri dolayısıyla Sayın Vekilimize ve Sayın Rektörümüze teşekkür ederim.” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Avşa Adası Nereye Bağlıdır? Adaya Ulaşım, Nerede Kalınır? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

YENİ YURT İNŞAATLARI BAŞLADI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x