“VAR OLMA MÜCADELESİNDE İLK ADIMI BAŞARDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 1. Lig 28 hafta karşılaşmasında Bandırmaspor kendi sahasında Göztepe A.Ş 3-1 yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı. Maç sonunda Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu.

Var olma mücadelesinde ilk adımı başardığımızı düşünüyorum
Teknik Direktör Mustafa Uğur yaptığı konuşmada;” Bandırmaspor adına önemli bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Gerçekten var olma mücadelesinde ilk adımı başardığımızı düşünüyorum. Oyuncularımı canı gönülden kutluyorum” dedi.

Dört günlük çalışmanın sonucunda inanılmaz bir şeyi başardık
Uğur konuşmasının devamında;” Saha içerisinde inanılmaz bir mücadele verdiler, goller attılar, birçok golleri kaçırdılar. Dört günlük çalışmanın sonucunda inanılmaz bir şeyi başardığımızı düşünüyorum. Negatif ortamdan, pozitif ortama geçmek hiç kolay olmadı. Bu yönüyle de oyuncularımızı tebrik ediyorum. Hafta içerisindeki çalışmaları müsabakadaki mücadeleleri bizi umutlandırdı. 6 müsabakamız var, bunun hiçbir tanesi birbirinden farklı olmayacak. İçeride dışarıda kazanma uğruna ne varsa, biz o mücadeleyi sahaya yansıtmaya gayret edeceğiz. Zor olanı başarırız diye umut ediyorum” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“VAR OLMA MÜCADELESİNDE İLK ADIMI BAŞARDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x