VALİ ŞILDAK İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Göreve başladığı günden bu yana tüm ilçeleri sık sık ziyaret eden Vali Şıldak bugün yine yoğun bir ilçe programı gerçekleştirdi.
Mesaisine Kepsut İlçesiyle başlayan Vali Şıldak ilk olarak Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’a iade-i ziyarette bulundu.
Ardından Dursunbey İlçesine geçen Vali Şıldak Dursunbey Kaymakamı Rahmi Bulut’u ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi. Daha sonra iade-i ziyarette bulunmak üzere Dursunbey Belediye Başkanlığına geçti. Belediye Başkanı Ramazan Bahçıvan’a ziyarette bulundu.
Tüm ülkede koronavirüs salgını dolayısıyla gerçekleştirilen denetimlere Dursunbey İlçesinde katılarak burada esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Artan bir seyirde olan pozitif vaka ve temaslı sayılarına dikkat çekerek salgından korunmak için gereken kurallara uyulması noktasında ikazlarda bulundu. Her fırsatta özellikle esnafa da büyük görev düştüğünü dile getiren Vali Şıldak maske, mesafe ve hijyen kurallarına istisnasız uyulması gerektiğinin tekrar altını çizdi.
Ziyaretlerine devam etmek üzere öğleden sonra Bigadiç İlçesine giden Vali Şıldak Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, ardından da Sındırgı İlçesine giderek Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a iade-i ziyarette bulundu.
Vali Hasan Şıldak’a programlarında İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu ve İlçe Kaymakamları eşlik ettiler.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Avşa Adası Nereye Bağlıdır? Adaya Ulaşım, Nerede Kalınır? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

VALİ ŞILDAK İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x