Sırttaki Lekelere İyi Gelen Doğal Çözümler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her evde bulunan malzemeler ile uygulayabileceğiniz yöntemler sırttaki sivilceler ve sivilce izleri üzerinde oldukça etkili.

Sırttaki lekeleri tedavi edebilmek için doğal yöntemler tercih edebilir ve herhangi bir yan etki ile karşılaşmadan sırtınızda yer alan izlerden, lekelerden hızlıca kurtulabilirsiniz. Her evde bulunan malzemeler ile uygulayabileceğiniz yöntemler sırttaki sivilceler ve sivilce izleri üzerinde oldukça etkili. İşte sırttaki lekeler için kendi kendinize uygulayabileceğiniz basit yöntemler.

Karbonat

Antiseptik özelliği bulunan karbonat ile sivilce izlerinden kurtulmanız mümkün. Çoğu kişinin diş beyazlatmak için tercih ettiği karbonatın diğer bir özelliği de sivilceleri ve sivilce izlerini tedavi etmesi. Kullanım için bir yemek kaşığı karbonat ile suyu karıştırın, içine biraz deniz tuzu ekleyin ve lekelerin olduğu bölgeye karışımı sürün. Yarım saat beklettikten sonra cildinizi durulayabilirsiniz. Bu yöntemi sık sık tekrar ederek sırttaki lekelerden kurtulabilirsiniz.

Limon suyu

İnsan sağlığı için birçok etkiyi içinde barındıran limon suyu ile sırttaki lekelerden kolayca kurtulabilirsiniz. Kullanım için pamuğa belli miktarda limon suyu sıkın ve pamuğu sırtta leke olan bölgelerin üzerine sürün. 15 ile 20 dakikalık bir bekleme sürecinden temiz su ile durulama yapabilirsiniz. Cildi beyazlatma etkisi olan limon suyu lekelerin giderilmesinde etkili bir ürün olacaktır.

Elma sirkesi

Sırttaki lekeler nasıl geçer merak eden kişiler için diğer bir tavsiye ise elma sirkesi olacaktır. Elma sirkesi ile hem sivilceleri hem de kırmızı lekeleri yok etmeniz mümkün olacak. Elma sirkesini etki etmesi için günde 2 kere ciltteki lekelerin üzerine pamuk yardımı ile uygulayın. Sonrasında soğuk su ile durulama yapmayı da unutmayın. Bu şekilde düzenli kullanım ile kısa sürede sırtınızda yer alan lekelerden kurtulabilirsiniz.

Bal

Lezzetiyle kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan balı, lekeler için de kullanabilirsiniz. Cilt sağlığında oldukça etkili bir ürün olan balı leke olan bölgeye sürün, yarım saat bekleyin ve sonrasında aynı bölgeyi durulayın. Bu şekilde yapılacak düzenli işlemler çok daha göz alıcı bir cilde kavuşmanızda etkili olacak.

Patates

Patatesin çoğu kişinin bilmediği özellikleri arasında lekeleri yok etmesi de yer alıyor. İster sırtınızda isterse cildinizin başka bir bölgesinde yer alan sivilce lekelerini patates ile gidermeniz mümkün olacak. Antimikrobiyal özellikleri ile oldukça dikkat çekici işlevlere sahip patatesi uygulayabilmek için öncelikle hamur haline getirin, macun biçiminde lekelerin üzerine uygulayın ve 10 dakika bekletin. En etkili sonuç için günde iki kere uygulamanız tavsiye edilir.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Ucuz Bilet Bulmanın 8 Yolu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Sırttaki Lekelere İyi Gelen Doğal Çözümler

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x