ŞEHİT POLİS MEMURU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Bergama ilçesinde, ‘dur’ ihtarına uymayan sürücünün çarpması sonucu şehit olan polis memuru Nedim Öner, Havran’da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Evinde helallik alındıktan sonra şehit düşen Nedim Öner (43) için Havran Camiikebir Camisi’nde tören düzenlendi. Eşi ve çocuklarının camideki duası yürekleri dağladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, şehidin eşine ve çocuklarına başsağlığı diledi.

Cenaze törenine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Körfez ilçe belediye başkanları, şehidin eşi Fatma, oğulları Cengizhan ve Atilla Öner, yakınları, İzmir ve Balıkesir’de görev yapan polis arkadaşları katıldı.

Öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Şehit Nedim Öner’in Türk bayrağına sarılı tabutu, polislerin omzunda cenaze aracına kadar taşındı. Şehit Polis Memuru Nedim Öner, Havran Kabristanlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan İDO AVŞA SEFERLERİNE NE ZAMAN BAŞLIYOR? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ŞEHİT POLİS MEMURU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x