Öztaylan Gençler ile Sahur Yaptı, İftar Açtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkan Adayı M. Cemal Öztaylan, Ramazanın ilk gününde de aktif ziyaretlerine devam ediyor. Sahur ile ramazan programlarını başlatan Öztaylan, sahurda önce Bandırmalı gençler ve ardından pazartesi pazarı esnafıyla bir araya geldi.

Öztaylan: ‘‘Sizlerde herkes gibi merak ediyorsunuz tabiki. Bandırma’da okuyan,çalışan bir hayat kuracak kıymetli çocuklarsınız. Üniversitenin kuruluşunda katkımın olmasından dolayı gurur duyuyorum çünkü sizin gibi öğrencilerin, gençlerin, geleceğine ön ayak olmamız lazım. Beni bir babanız, ağabeyiniz, amcanız olarak görebilirsiniz, sizlere siyasetten çok hizmet için bu yola çıktım. ’’

Sahur programını gençlerle tamamladıktan sonra pazartesi pazarı esnafı buluştu.

Öztaylan: ‘‘Bandırmalının taleplerini dinleyerek, çözüm yolunu oluşturmaya çalışacağız. Yapılacak bir çok iş var. Sadece belli başlı konular gündemde ancak Bandırma’nın Bandırma olması için bizim hizmetlerimizle yola devam edilmesi gerekiyor. 40 seneden beri bu işlerde koşturuyorum. Ben kaybolan 15 yılı telafi etmek için geliyorum.

Sizlerin söylemiş olduğu pazar yeri, yollar, stadyum gibi yerlerin hepsinin projesi hazır. Sadece 31 Mart’ta görevimizi yerine getirerek sandıkta bu isteklerimizi dile getireceğiz.
İnşallah bu birikim, bilgi ve donanımla daha iyisini yaparız. Birlik ve beraberliğin temsili olan Ramazan ayınız mübarek olsun. Hayırlı işler dilerim.’’ dedi.

Kararlı ve hazır olduğunu gittiği her yerde söyleyen Öztaylan, üç mahallede de iftar yemeği düzenledi.

Avşa Adası nerede nasıl gidilir?

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Tekirdağ Bandırma Feribot Saatleri ve Fiyatları 2024 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Öztaylan Gençler ile Sahur Yaptı, İftar Açtı

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x