ON YEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Cumhuriyet Meydan’ında On Yedi Eylül Üniversitesi’nin açtığı stant büyük ilgi görüyor. Öğrencilere ön lisans programları hakkında gerekli tüm bilgiler veriliyor.

Üniversite kapılarını üniversite adaylarına açtı. 18-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında Üniversitemiz Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri”nde öğrenciler merak ettikleri tüm soruların yanıtlarını uzmanlardan öğrenme olanağı buluyor.

Üniversite adaylarına yönelik yapılan Lisans Yerleştirme Sınavı’nın (LYS) sonuçlarının açıklanması sonrasında öğrenciler, tercihlerini belirleme süreci içerisine girdiler. Öğrencilerin kariyerlerindeki bu dönüm noktasında merak ettikleri sorulara, Rektörlük Sergi Alanı’nda oluşturulan tercih ve tanıtım masalarında üniversitemizin tüm akademik birimlerinden akademik personel yanıt verirken, hayali üniversite olan öğrenciler, üniversite akademik programları ve eğitim olanakları hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirilmeye devam ediyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ON YEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x