MHP’DEN BANDIRMA’DA KONFERANS

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP İlçe Başkanlığı 8 Nisan Cumartesi günü Barış MANÇO Kültür merkezinde yaptığı konferansla Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ı partilerle buluşturdu.
Manisa Milletvekili Erkan Akçay yaptığı konuşmada;” Türkiye Cumhuriyeti’ni, Türk Milliyetçileri kurmuştur. En büyük Türk Milliyetçisi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları ve Cumhuriyeti kuran kadro Cumhuriyet’in temellerini en sağlam şekilde atmıştır’’ Dedi.

Konferansa MHP İL Başkanı Argun Nuri Atıcı, MHP İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, Manisa Milletvekili Erkan Akçay ve ilçe yönetimi katıldılar. Katılımın az olduğu konferans da şehitler adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konferansta MHP İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, MHP İl Başkanı Argun Nuri Atıcı ve MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay konuşma yaptı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti Sonra Partim ve Ben Diyebilen Bir Anlayışın Mensuplarıyız
Konferansın açılış konuşmasını MHP Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal yaptı. Bakkal; “3 Kasım 2002 tarihinde yapılan genel seçimler sonucunda iktidara gelen Adalet ve Kalkınma Partisi 15 yıldır Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni idare edip, Türk milletine hizmet etmeye çalışıyor, bugüne kadar yaptığı bütün yanlışlıkları ve hataları biliyoruz. Bizler dün olduğu gibi bugünde önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti sonra partim ve ben diyebilen bir anlayışın mensuplarıyız” dedi.

Sonuna Kadar Devlet, Sonsuza Kadar Millet Türkiye İçin EVET Diyoruz
Yurttaş Bakkal konuşmasının devamında;” Biz teşkilat yöneticileri ve dava arkadaşlarımız, Başbuğ Alpaslan Türkeş Bey’in gösterdiği hedefe emin adımlarla Milliyetçi Hareket partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde inanarak yürüdük. Son nefes, son nefer kalana kadar yürüyeceğimizi ifade ederiz. 16 Nisan da yapılacak olan referandum da sonuna kadar Devlet, sonsuza kadar Millet Türkiye için EVET diyoruz” dedi.

Ülkücü Hareket Başbuğ’un Emanet Ettiği Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Teşkilatları Her Zaman Yanındadır
Yurttaş Bakkal’ın ardından kürsüye çıkan Argun Nuri Atıcı yaptığı konuşmada;” Bu günlerde referandum süreci içerisinde gördüğümüz yaşadığımız, öncesinde de bazı şeylerin tespitlerini yaptığımız, birçok konuda her şeyi görüyor, biliyor ve değerlendirmesini de yapıyoruz. Ülkücü hareket Başbuğ’un emanet ettiği Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin teşkilatları her zaman yanındadır. Her zaman gönlündedir, bileğindedir. Ülkücü hareket emaneti her zaman sahiplenmekte ve o yükü üzerinde hissetmektedir. Bizler teşkilatlarımızın var olması, yaşaması için, varlığımızla birlikte bu süreci tamamlayacağız” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Bizim Her Şeyimiz Bu sebepten dolayı, Eğer Devlet Yoksa Bizde Yokuz
Atıcı;” Türkiye Cumhuriyeti bizim her şeyimiz bu sebepten dolayı, eğer Devlet yoksa bizde yokuz. MHP yoksa bizde yokuz. Teşkilatlarımız yoksa bizde yokuz. Türk Milleti’nin teminatı ülkücü harekettir. Türk Milletinin varlığı MHP ve Ülkü Ocaklarıdır. Bu referandum sürecinde ülkücülerin öncü olduğu Milliyetçi Hareket Partisinin öncü olduğu 18 maddelik değişimin ne olduğunu hepimiz görüyor ve biliyoruz. Hiç kimse beyninin kabul etmediği bir şeyi kabullenmesi mümkün değildir. Siyaset ayrı bir şeydir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlığı ile ilgili şu anda referandum sürecinin varlığı, farklı şeylerdir. Ülkücü hareket 1980 öncesinde nasıl ki bu ülkenin savunmasını yapan KUVAYİ MİLLİYE ruhunu yaşatan o ruhu bu ülkedeki insanlara veren yaşatan bu dava Ülkücü hareket bu görevini yapmaya çalışacaktır. Bizler biliyoruz ki; Ülkücü hareket yanlış yapmaz. Milliyetçi Hareket Partisi yanlış yapmaz. Bu referandum da Milliyetçi Hareket Partisi ve 81 il ve ilçe teşkilatlarında olduğu gibi Balıkesir İl Başkanlığı olmak üzere EVET diyoruz” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’ni, Türk Milliyetçileri Kurmuştur
Manisa Milletvekili Erkan Akçay yaptığı konuşmada;” Türkiye Cumhuriyeti’ni, Türk Milliyetçileri kurmuştur. En büyük Türk Milliyetçisi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları ve Cumhuriyeti kuran kadro Cumhuriyet’in temellerini en sağlam şekilde atmıştır. Aradan geçen 94 yıllık süre içerisinde Türkiye’ de Cumhuriyet akabinde çok partili demokratik siyasi hayat içerisinde çok önemli mesafeler almıştır. Aziz Atatürk’ün 10. Yıl marşındaki ifadesiyle Az zaman da çok büyük işler yaptık. Yaptıklarımızı asla kâfi göremeyiz demiştir” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşundan Sonra Türk Milliyetçileri Siyaseten, Siyasi Olarak En Önemli Hamlesi Olduğunu İfade Ediyorum
Erkan Akçay konuşmasının devamında;” Türkiye Cumhuriyeti’ni, Türk Milliyetçileri kurmuştur. 94 yıl boyunca Türk Milliyetçileri yönetememiştir. Şimdi Türk Milliyetçileri bir hamle daha yapıyorlar, o kadar ifade edebiliriz ki; Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşundan sonra Türk Milliyetçileri siyaseten, siyasi olarak en önemli hamlesi olduğunu ifade ediyorum.

Türk Milliyetçilerinin, ülkücülerin, Milliyetçi Hareket Partisinin diğer siyasi partilerden de ayrı olduğu bazı noktalar var, biz Türk Milliyetçileri ve Milliyetçi Hareket Partisi bu meselelere dün, bugün, yarın Perspektifiyle bakarız.

Tarih şuuru içerisinde hareket ederiz. Millet eksenli politika yürüten Milliyetçi bir parti olarak, partimizin 48 yılını Türk Milleti olarak sahneye koymaya başlayacağız.48 yıl bilançosunda isabetli öngörüler, teşhisler, ilkeli, sorumlu, sorun çözen, çözüm üreten, krizleri gideren, anahtar rol üstlenen, sigorta olabilen, ön olabilen bir parti hüviyetinde olmuştur. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Demokrasiye inanıyoruz. Milletimize güveniyoruz” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

MHP’DEN BANDIRMA’DA KONFERANS

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x