Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Avşa’da Park ve Yeşil Alan Çalışmalarını Yerinde İnceledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avşa Mahallesi’ne Yeni Yeşil Alanlar Kazandırılıyor

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Avşa Mahallesi’nde devam eden saha çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dinçer, yürütülen hizmetler ve yeni planlamalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yaşam Kalitesini Artırmaya Yönelik Planlamalar

Ziyaretin ana gündem maddesi, mahalleye daha fazla yeşil alan ve park kazandırmak amacıyla yapılan yeni çalışmalardı. Belediye, vatandaşlar için daha yeşil ve keyifli alanlar oluşturarak Avşa’nın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Bu kapsamda yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi.

Yerinde Denetim ve Değerlendirme

Başkan Aydın Dinçer, sahada yapılan incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, hizmetlerin vatandaşa en iyi şekilde ulaşması için yerinde denetimin önemine vurgu yaptı. Çalışmaların hız kesmeden süreceğini ifade eden Dinçer, amaçlarının daha yaşanabilir bir Avşa için somut adımlar atmak olduğunu kaydetti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir'de Kemik Erimesi Hastalığına Karşı Uyarı: Sinsi İlerleyebiliyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Avşa’da Park ve Yeşil Alan Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma