Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Dinçer, Halkın Taleplerini Yerinde Dinliyor

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, bugün ilçe merkezinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Dinçer, bu ziyaretler kapsamında hem esnafın hem de vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek doğrudan iletişim kanalı oluşturdu.

Birlikte Yönetim Vurgusu

Ziyaretler sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer, “Birlikte yönetim, birlikte Marmara” anlayışı ile yola çıktıklarını belirtti. Dinçer, her bir hemşehrinin görüşünün kendileri için büyük değer taşıdığını ifade ederek, halkla iç içe olma ve onların sesine kulak verme politikasını sürdüreceklerini vurguladı.

Sürekli İletişim ve Katılım

Belediye Başkanı, bu tür ziyaretlerin düzenli olarak devam edeceğinin altını çizdi. Vatandaşlarla birebir diyalog kurmanın, yerel hizmetlerin iyileştirilmesi ve ihtiyaçların doğru tespiti açısından hayati önem taşıdığına dikkat çekti. Bu yaklaşım, belediye hizmetlerinde şeffaflık ve toplumsal katılımı artırmayı hedefliyor.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Erdek'te 29 Ekim Coşkusu Okullar Arası Cumhuriyet Koşusu ile Yaşandı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, Esnaf Ziyaretleri Gerçekleştirdi

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma