KURTULUŞ ET MANGAL MUHTEŞEM TÖRENLE AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Kapalı Pazar yerinde hizmete açılan Kurtuluş Et Mangal Salonu büyük ilgi gördü.

Farklı Yörelere Ait Farklı Tatları Yöresine ait Usta Aşçıların elleri İle Buluşturarak En İyi Deneyimi Sağlamayı Amaçlayan “Kurtuluş Et Mangal” Törenle Hizmete açıldı.

Volkan Ertaş, Umut Çakmak ve Erhan Ötegen ortaklığı ile beraber Doğuş Yemek’in de katkılarıyla hayata geçirilen “Kurtuluş Et Mangal” isimli restoran Bandırma Kapalı Pazar Yeri Kurtuluş Caddesi Üzerinde hizmete açıldı. Tören ile hizmete giren restorana vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken, Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’da açılışta bulundu. Törene katılanlar arasında tanınmış birçok esnaf ve CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki de yer aldı.

Mirza ve Tüm açılış öncesi restoran sahiplerine iyi dileklerini ileterek başarılar dilediler. Açılış Kurdelesini restoran sahipleri Volkan Ertaş, Umut Çakmak ve Erhan Ötegen ile beraber Mirza ve Tüm kesti.

Açılış töreninin ardından içeri giren misafirleri geniş ve ferah salonu ile karşılayan restoran herkes tarafından tam not aldı. Izgara pişirilen bölümün ise misafirlerin koku ve is altında kalmaması bakımından salondan tamamen ayrı bir kısımda olması dikkat çeken ayrıntı oldu. Ayrıca ön kısmında da açık alan barındıran restoran Kapalı Pazar Yeri’nin tüm imkanlarını en uygun şekilde kullanıyor olması ile göz doldurdu.

Et, ızgara çeşitlerinin yanı sıra sulu yemek ve baklava gibi tatlı alternatiflerinin de bulunduğu restoran hemen her damak tadına hitap edecek şekilde hizmeti verecek.

Restoran ortakları ile yaptığımız röportajlarda “Memleketimiz için bir hizmet yapmak istedik,” sözlerine yer veren işletme sahipleri her yörenin kendi lezzetlerini o yöreden malzemeler ve ustalar ile sunacaklarını vurguladılar. Adana Kebabı’nın Adanalı Usta’dan, lahmacunun Urfalı ustadan tadılabileceği bir restoran konsepti oluşturduklarını dile getiren işletme sahipleri restoranın 24 saat açık olacağını ve çorba çeşitlerinin de menü de yer aldığını ifade ettiler.

22. Dönem Balıkesir Milletvekili ve Eski Belediye Başkanı Sedat Pekel’de kapalı pazar yerinde Kurtuluş Et Mangal Salonu’nu hizmete açan Volkan Ertaş, Umut Çakmak ve Erhan Ötegen’i tebrik etti.

Bizde Bandırma’nın Sesi Gazetesi olarak hayırlı işler dileriz.

DSC_6861

DSC_6929

DSC_6932

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

KURTULUŞ ET MANGAL MUHTEŞEM TÖRENLE AÇILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x