Kırcı  “Terör insanlığın ortak sorunu”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Türkiye’nin tarih boyunca büyüme ivmesi yakaladığı dönemlerde mutlaka çeşitli saldırılara maruz kaldığını belirtti. Kırcı  “Milletimiz, kardeşliği bozmak isteyen kesimlere hak ettiği karşılığı verecektir” dedi.

Terörün amaçladığı kaos ortamına ve hedefledikleri tuzaklara asla düşmeyeceklerinin altını çizen Kırcı “Büyük Türkiye, terör odaklarının, onların içeride ve dışarıdaki destekleyicilerinin istediği bir ülke olmayacaktır.  Türkiye’nin önünü kesmek isteyenler son dönemlerde bazı kirli projelerini uygulamaya çalışıyor.  Bu zihniyetin Türkiye’nin gelecekteki hedeflerinden ve ülkenin dünyadaki tüm iktisadi sorunlara rağmen büyümesinin devam etmesinden rahatsız olduğu ortada” dedi. Kırcı, Türkiye’deki 80 milyon vatandaşın hiçbir ayrım yapmaksızın birbiriyle kardeş olduğunu, ancak bu ülkenin vatandaşlarını bu kardeşlik anlayışından uzaklaştırma peşinde koşan zihniyetlerin var olduğunu belirtti.

Bandırma’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Kırcı Dünya Otizm farkındalık günü kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldı. Bandırma Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret eden Kırcı, gece de 17 Eylül Polis Merkezini ziyaret ederek görevi başındaki polislerle sohbet etti.

Kırcı “Teröristler ve teröre destek veren herkes bir gün Türkiye’nin karşısında diz çökecek. Bugün terör dönüp dolaşıp kendini besleyenleri vurmaya başladı. Avrupa’nın ortasında patlayan bombalar ile tüm dünya artık terörün bir insanlık sorunu ve suçu olduğunu daha çok hissetmeye başladı. Dünyanın herhangi bir yerinde patlayan bir bomba, gerçekleştirilen bir terör saldırısı tüm dünyanın sorunudur. Terörün hedefi insanlıktır ve terörle mücadele işbirliği kaçınılmazdır. Şartlar ne olursa olsun Türkiye’de yaşayan herkes teröre karşı dimdik ayakta durmaya devam edecektir.”dedi.

Çeşitli ev ziyaretleri ile tedavisi devam eden hastalara da geçmiş olsun dileklerini ileten Kırcı, sağlık hizmetleri konusunda önemli adımların atıldığını ve ülke insanına, dünya vatandaşlarının ulaştığı sağlık hizmetlerini verme anlayışıyla hizmet ettiklerini belirtti. Kırcı, “Ak Parti kurulduğu günden bugüne kat edilen yola şöyle bakacak olursak sağlık hizmetleri alanında göğsümüzü kabartan başarılar elde ettik. Vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinin en iyisini hak ediyor bu noktada dünya standartlarını yakalama konusunda gerekli atılımları yapamaya devam edeceğiz” dedi.

Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Nusaybin’de şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Atilla Kaya’nın Altıeylül ilçesi Kuyualan Mahallesinde düzenlenen cenaze merasimine katılarak şehidin ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Gün boyunca gerçekleştirdiği yoğun programda birçok esnaf ziyareti de gerçekleştiren Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve Başkanlık Divanı Üyesi Sema Kırcı’ya program sırasında Ak Parti İlçe Başkanı Alp Bostancı, Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer eşlik etti.

 

 

0000sk0006 0000sk005 0000sk004 0000sk003 0000sk002

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Kırcı  “Terör insanlığın ortak sorunu”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x