ESNAF CAMİASINDAN DARBE GİRİŞİMİNE ORTAK TEPKİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde kurulu bulunan 8 esnaf odası başkanı Bandırma Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifinde düzenledikleri ortak basın toplantısıyla, 15 Temmuz 2016 tarihinde TSK bünyesindeki bir grup askerin darbe girişiminde bulunmasına tepki gösterdi.

Darbe girişimi ortaya çıktığı andan itibaren esnaf camiasının tepkisini ortaya koyduğunu belirten Bandırma Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Niyazi Güler, “ Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birlik ve beraberliğini açıkça tehdit eden 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimi karşısında, Ahilik gelenek ve kültüründen gelen, her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan, aileleri ve yanlarında çalışanlarla birlikte 20 milyonluk bir büyük camiayı temsil eden esnaf ve sanatkarlarımız, hiç düşünmeden, canları pahasına, cesaret ve kararlılıkla, dimdik ayakta durmuştur” dedi.

-Birlik ve beraberliğimizi bölmeye yönelik bu saldırıyı kınıyoruz

Güler, ülkesine, milletine ve devletine sahip çıkan vatandaşlarımızın sokaklara ve meydanlara korkusuzca ve cesaretle çıkarak, demokrasi nöbeti tutmaları ve demokrasiye sahip çıkmaları, bugün olduğu gibi geleceğimizin de en büyük teminatı olduğunu söyledi. Demokrasiyi sahiplenme noktasında; esnaf ve sanatkârların, her zaman olduğu gibi, tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile devletin ve milletin yanında yer alamaya devam edeceğini kaydeden Güler, “Türkiye Cumhuriyeti; demokrasiye ve Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı kalarak, tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet olarak ebediyete kadar varlığını sürdürecektir. Birlik ve beraberliğimiz bozmaya yönelik bu menfur darbe girişimine karşı canlarını ortaya koyarak şehit düşen kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve demokrasiye bağlı yurtsever vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyoruz” ifadesini kullandı.

KAYNAK: http://ilkhabergazetesi.tv/

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ESNAF CAMİASINDAN DARBE GİRİŞİMİNE ORTAK TEPKİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x