ERDEK’TEN EDİP UĞUR GEÇTİ…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur Erdek Belediyesi’ni ziyaret etti.

Uğur’u Erdek Belediyesine gerçekleştirdiği ziyarette, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından; Başkan Hüseyin Sarı’nın makamına geçen Sn. Uğur ve beraberindeki heyet, burada yapılması planlanan projeler başta olmak üzere yaşanan bürokratik engellerin ortadan kaldırılmasına yönelik karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Görüşmenin sona ermesi ile birlikte Artaki Et ve Balık Restaurant’ta Ahmet Edip Uğur’un onuruna verilen öğle yemeğine geçildi. Yemeğin ardından Belediye binasına gelen heyet burada Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Birim Amirleri ile karşılıklı istişare ve planlama toplantısı düzenlediler.

Toplantının sonunda Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Otogar ve Kastri bölgelerinde çeşitli incelemelerde bulundular.

Ziyaretin sonunda teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Büyükşehir Belediye Başkanı  Ahmet Edip Uğur ve beraberindeki heyeti yolcu etti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ERDEK’TEN EDİP UĞUR GEÇTİ…

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x