BORUN BİTKİLER ÜZERİNE ETKİLERİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eti Maden İşletmeleri , “Borun Bitkiler Üzerine Etkileri” nin anlatıldığı seminer organizasyonu,25 Mart 2017 Cumartesi günü Bandırma BOR ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğünde gerçekleştirildi.
Gün boyu süren organizasyona , Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin Merkez ve Bölge Birlik Yöneticileri ile Bandırma Ticaret Borsası Başkanı, Bandırma ve Erdek Tarım İlçe Müdürleri, Ziraat Odası Başkanları ile çiftçiler katıldı.
Bor Gübresi Etidot-67, Artık Tarım Kredi Kooperatiflerinden Alınabilecek
İşletme Müdürü Sn. Özgür Saç açılış konuşmasında;” Etibank’ın , 1967 yılında 20.000 ton Boraks ve 6.000 ton Borik Asit üretim kapasitesiyle Bandırma’da başlayan yolculuğunun, bugün Kütahya, Eskişehir ve Balıkesir’ de kurulu 4 işletmede toplam 2,5 milyon ton kapasiteye ulaşmış olarak devam ettiğini söyledi. Borun, sanayinin hemen her dalında, kalite, nitelik ve verimlilik arttırıcı bir girdi olarak kullanıldığını söyleyen Saç, Bandırma İşletmesinde Etidot-67, Amorf ve Camsı Borosit, Susuz Boraks ve Öğütülmüş Kolemanit fabrikalarının devreye alındığını ve önümüzdeki günlerde de Çinko Borat fabrikasının devreye alınacağını belirtti. Borun üretimi kadar, tanıtımının da önemli olduğunu vurgulayan Saç, Eti Maden ile Bayilik Sözleşmesi imzalayan Tarım Kredi Kooperatiflerinin bu konudaki önemine değindi.”
Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve Tarım Kredi Kooperatifleri adınan yapılan tanıtım, konusunda uzman olan, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aydın Güneş ile Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sait Gezgin detaylı bilgilendirme sunumlarını yaptılar.
Etkinlik katılan hocalara plaket verilmesiyle son buldu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BORUN BİTKİLER ÜZERİNE ETKİLERİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x