BAŞKAN MİRZA’NIN 23 NİSAN MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Mirza mesajında “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılını büyük bir gururla kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasıyla bu topraklarda başlayan bağımsızlık mücadelesi, dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini almıştır. Bu günü bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk, böylelikle çocuklara verdiği değeri ve yeni Türk Ulusunun geleceğinin çocukların omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir” dedi.
– Çocuklarımıza aydınlık yarınlar bırakmak vazifemizdir
Mirza devamında şunları söyledi “Bizlerin de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli, donanımlı ve daha mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri için gösterdiğimiz emek ve mücadelemiz devam edecektir. Çocuklarımıza aydınlık yarınlar bırakmak vazifemizdir. Türk Milleti’nin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 96. kuruluş yıl dönümünde, tüm hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Büyük Devlet Adamı Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum”

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN MİRZA’NIN 23 NİSAN MESAJI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x