BANDIRMA’NIN EN İYİLERİ BUGÜN BELLİ OLUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’nin her yıl düzenlediği “Bandırma’nın En İyileri Ödül Töreni ” gecesi için artık sayılı günler kaldı. Bu yıl 3.sü düzenlenecek olan etkinlik 15 Ocak 2016 Cuma akşamı saat 20.00’da Bandırma Grand Asya Otel’de gerçekleştirilecek ve kazanan isimler ödüllerini alacaklar.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti adına basına açıklamada bulunan Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Vural Atabey yapmış olduğu yazılı açıklamada, “Biz gazeteciler olarak, cemiyet olarak her yıl siyaset, spor, bürokrasi, eğitim, girişimcilik, gazetecilik, iş hayatı, v.b. konularda yaşadığımız şehrin sosyal ve kültürel hayatına katkıda bulunan kişi ve kurumlarımızı onurlandırmak, motivasyonlarını arttırmak amacıyla bu özel etkinliği hazırlıyoruz. Gazetecilik mesleği tarafsız haber verme, toplumsal konularda duyarlılık ve farkındalık oluşturma açsından kutsal bir meslektir. Kavgamızın şehri Bandırma’da bu mesleği layıkıyla icra etme gayretinde olan gazeteci arkadaşlarımız ile birlikte bütün bir yıl boyunca çeşitli konularda sizlere haber ulaştırıyor, bazen de sizlerin sesini, faaliyetlerini kamuoyuna, bölge halkına duyuruyoruz. Amacımız bu şehrin, bu şehrin insanlarının yaşam kalitelerinin, huzurunun, sportif ve kültürel hayatının gelişimine her zaman destek olmak ve katkı sağlamaktır. Bu yıl etkinliğimize her geçen yıl kazandığımız tecrübeler ışığında yenilikler ve uygulamada farklılıklar katarak sizlere sunuyoruz. Amacımız bu sene ve bundan sonraki senelerde de profesyonel bir etkinlik yönetimi ile şehrin en itibarlı gecesi haline getireceğimiz ödül törenimizi, herkesin saygı duyduğu, ilgiyle takip ettiği bir organizasyon haline getirmek. Bu şehirde, Bandırma’da ve bölgede hizmet üreten, değer üreten ve bölge insanımızın takdirini kazanan kişi ve kurumları böyle anlamlı bir olgu ve unvanla taçlandırmaktır.” dedi.

Ayrıca Atabey yaptığı açıklamada:”Bu yılki düzenlenecek olan etkinlikte geçtiğimiz yıllardan farklı olarak Bandırma’nın En İyilerine kararı Bandırmalılar veriyor. Cemiyet üyeleri arasında yapmış olduğumuz kapalı zarf usulü oylama ile aday olarak belirlenen isimler geçtiğimiz ay içerisinde  hazırlanan www.bandirmanineniyileri.com sitesinden ankete sunuldu. Dijital platformları, Bandırma’da bulunan reklam mecralarını aktif bir şekilde kullanarak yüksek bir katılım aracılığı ile adaylarımızı 12 kategoride Bandırmalıların oylamasına sunduk. Oylama sonuçlarını ve kazanan isimleri 15 Ocak 2016 Cuma günü Grand Asya Otelde yapılacak olan ödül töreninde noter huzurunda açıklayacağız.” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’NIN EN İYİLERİ BUGÜN BELLİ OLUYOR

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x