BANDIRMA’DA İŞ ADAMLARINA YÖNELİK FETÖ OPERASYONU 3 TUTUKLAMA!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı’nca 26 iş adamı hakkında Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) üye olma suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında Bandırma ve Erdek ilçelerinde önceki gün sabah saatlerinde Bandırma KOM Grup Amirliğince iş adamlarının evlerine ve iş yerlerine operasyon düzenlenmişti.

Emniyetteki ifadelerin ardından Adliyeye sevk edilen Y.B. Y.A. ve Av. S.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. T.G. Ö.K.S.A ve S.K ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

“Fettullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı olan Bylock’u da bazı iş adamları tarafından kullandıkları tespit edilen 24 kişi gözaltına alınmıştı. 2 kişinin ise firari olduğu operasyonda gözaltına alınan şüpheliler arasında bir avukatında bulunduğu öğrenilmişti.

Gözaltına alınan şüphelilerden Y.B. Y.A. ve Av. S.K. mahkemece tutuklanırken  T.G. , Ö.K., S.A. ve S.K. adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Diğer şüphelilerin emniyette ifadelerinin alınmasına devam ediliyor.

BANDIRMA AK PARTİ’DE 2 MECLİS ÜYESİNE İHRAÇ YOLU

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA İŞ ADAMLARINA YÖNELİK FETÖ OPERASYONU 3 TUTUKLAMA!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x