BANDIRMA AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz Eylül ayında faaliyete başlayan Bandırma Amerikan Kültür Kolejinin resmi açılış töreni yapıldı.

Törene Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mutlu Aslan, 17 Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Okul Müdürleri ve Öğrenci Velileri ve davetliler katıldı. Açılış Bandırma Amerikan Kültür Koleji koro ve gitar grubu öğrencilerinin şarkılarıyla başladı. Atatürk ve Şehitlerimiz adına saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Amerikan Kültür Koleji Kurucuları Selen Karabıyık ve Hakan Genç konuşma yaptılar. Folklor ve şiirlerle program sona erdi.

Öğrenciler yetiştirmeyi kendimize misyon edinmiş, mutlu ve çağdaş bir eğitim kurumuyuz
Açılışta bir konuşma yapan Kolejin kurucularından Selen Karabıyık, “önce okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diyerek;” Atatürk ilke ve İnkılapları ışığında; Özgüveni ve iletişim becerisi gelişmiş akademik ve sosyal alanda başarısı yüksek en az bir yabancı dili en iyi seviyede konuşabilen topluma lider ve model olabilecek evrensel bilgi ve becerilerle donatılmış yaşadığı toplumun geleneklerine sahip çıkan çağdaş, öğrenciler yetiştirmeyi kendimize misyon edinmiş, mutlu ve çağdaş bir eğitim kurumuyuz. Bu düşünceyi benimseyerek, yolumuza devam etmek en büyük hedefimizdir” dedi.

Öğrencilerimizi dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz
Ak Koleji kurucularından Hakan Genç yaptığı konuşmada;” Bu hayat ancak ilim ve fen ile olur, ilim ve fen nerde ise orda olacağız. Mustafa Kemal Atatürk dünya üzerinde hiçbir devlet yada gruba muhtaç olmadan, milli değerlerimiz onurumuz ve duruşumuzla tam bağımsızlığımızı sağlamamızı ve korumamızı en önemli hedef olarak göstermiştir. Bu hedefler dahilinde yeni nesil gençlere ve onları en iyi şekilde yetiştirecek olan öğretmenlere emanet etmiştir. Bizler de bu yolda çağdaş bilgiye sahip düşünen, keşfeden, teknolojiyi üreten bir toplum için, çağın gerekleri ve fırsatları doğrultusunda öğrencilerimizi dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

AK-OKULLARI2 AK-OKULLARI

AK-OKULLARI11

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ AÇILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x