BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 yılı Mart ayı 1. birleşimi yapıldı. Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ekrem Pehlivan’ın Başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisinde, meclise sunulan önergeler okunduktan sonra gündem maddeleri görüşüldü.
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ KARESİ’DE TOPLANDI
Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk birleşiminin yapıldığı toplantı Karesi ilçesinde Karesi AVM’deki nikah ve toplantı salonunda gerçekleşti. Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu ile başlayan meclis toplantısında Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeleri çalışmalar hakkında bilgilendirildi. İlçe Belediye Başkanlarının Meclis Üyesi olarak katıldıkları Büyükşehir Belediye Meclisinde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nazım Ergelen, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları hazır bulundular.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan’ın başkanlığındaki mecliste, önergelerin okunmasının ardından gündem maddeleri üzerinde görüşüldü. Görüşülen maddelerdeki hususların ilgili komisyonlara havaleleri oy birliği ile kabul edildi.

13 önergenin görüşüldüğü Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, komisyonlardan gelen raporlar da okunarak meclis bilgilendirildi. Tüm raporlar oy birliği ile kabul edildi.

İKİNCİ BİRLEŞİM ALTIEYLÜL’DE..
BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ ÇOCUK KÖYÜ’NDE AĞIRLANACA
K

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart 2016 olağan toplantısı ikinci birleşiminin 17 Mart 2016 tarihinde Altıeylül İlçesinde Altıeylül Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılması kararlaştırıldı. AK Parti Grup Başkan Vekili Av. Mehmet Birol Şahin, ikinci birleşimin yapılacağı gün Büyükşehir Belediye Meclisi Üyelerini Balıkesir Çocuk Köyü’nde ağırlayacaklarını, Çocuk Köyü’nü henüz görmeyen meclis üyelerine Çocuk Köyü’nü tanıtacaklarını, yine buradaki Fırıntaş Kafe’de ikramda bulunulacağını açıkladı. Bu arada, Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan, bir soru üzerine Büyükşehir Belediye  Meclisi’ndeki tadilat çalışmalarının bu ay tamamlanmasını beklediklerini, Büyükşehir’deki meclis salonunun Nisan 2016 oturumuna yetişebileceğini belirtti.

BASKİ GENEL KURULU YAPILDI

Karesi Belediyesi Nikah ve Toplahtı Salonu’ndaki Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Birleşimi’nin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olan Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan’ın başkanlığında gerçekleşen genel kurulda Meclis Başkanlığına sunulan önergeler ve gündem maddeleri okunup, ele alındı. Genel kurulda gündeme alınan maddeler oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edildi. BASKİ Genel Kurulu, ikinci birleşimin 24 Mart 2016 tarihinde yapılması kararlaştırılarak kapandı.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x