ELMASTAŞ TEKNİK HEYETE SAHİP ÇIKTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, kendi sahalarında 1-0 yenildikleri İstanbulspor müsabakasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak galip ayrılmak istediğimiz müsabakadan puansız ayrıldıklarını dile getiren Elmastaş, müsabakanın 50 dakikasına kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi. 56.dakikada yediğimiz gol bizi demorize etti. Takımın yarısı yeni oyunculardan oluşuyor. Teknik heyetin uyum problemini kısa sürede çözeceğine inanıyorum. Uyum sürecinin ardından iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum ”ifadesini kullandı.

3 maçta alınan 2 mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Kemal Kılıç sözleşmesinin fes edilmesinin gündemlerinde olmadığını dile getiren Elmastaş, “Yönetim kurulu olarak Kemal Kılıç’ın yanındayız. İstanbulspor müsabakası geride kaldı. Salı günü Ziraat Türkiye Kupasında kendi sahamızda Keçiörengücü ile karışılacağız. Ardından Konya’da Anadolu Selçukluspor ardından da Orduspor deplasmanına gideceğiz. Hedefimiz iki deplasmandan da puan ve puanlarla dönmek. Büyük camiaların en büyük özelliği zor günlerinde birlik ve beraberlik içerisinde olmalardır. Bu yıl 50’inci yılını kutlayacağımız Bandırmaspor’da köklü bir takımdır. Bize düşende birlik ve beraber içerisinde bu süreci en az kayıpla kapatmaktır” şeklinde konuştu.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ELMASTAŞ TEKNİK HEYETE SAHİP ÇIKTI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x