BANDIRMA’DA ÇEKİLEN ANNE DİZİSİNE MİNİK MELEK DAMGASI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk 2 bölümü Bandırma’da çekilen Anne dizisinin yayınlanan son bölümü yine duygu seli yaşattı.

Bandırma’dan İstanbul’a adım attıklarından itibaren art ardına terslikler yaşayan Melek ve Zeynep’in mücadelesi dizinin takipçilerini etkiledi. Kendisi de evlatlık olan Zeynep’in Gönül’e anlattıkları ise ekrana kilitleyen diğer sahnelerden biri oldu. Duygusal senaryo örgüsüyle sosyal medyaya da konu olan Anne dizisinin 3. bölüm fragmanı da şimdiden merak edilir oldu. Peki son bölümü şaşırtıcı biten Anne dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Salı günleri ekrana gelen dizinin yeni fragmanının kısa süre içerisinde yeniden yayınlanması bekleniyor.

Her şeyi geride bırakan Zeynep ve Melek, İstanbul’a geldiklerinde hiçbir şeyin sandıkları kadar kolay olmadığı gerçeğiyle acı bir şekilde yüzleşti. Üstelik yıllar önce öz annesi tarafından terk edilen Zeynep, karşılaşacağı manzaradan habersizdi. Karşılaşmanın bir kısmının verildiği Anne 2. bölüm fragmanı ile merak dozunu arttırdı. Cezaevinden çıkar çıkmaz Cahide’nin peşine düşen Gönül, farkında olmadan Zeynep ve Melek’in sırrına doğru yuvarlanmaktadır. İstanbul’a gider gitmez hayal kırıklığı yaşayan Zeynep, Melek için Gönül’den tavsiyeler aldı ve bu tavsiyeler ışığında Melek’i ailesinin yanına geri götürmeye karar verdi. Ancak hayat yine onun planladığının tersine aktı ve karşılaştıkları büyük tehlike dengeleri değiştirdi. Melek ve Zeynep’in ortak sırlarını koruyup koruyamayacağı ilerleyen bölümlerde netleşecek!

İŞTE 3.BÖLÜM FRAGMANI

https://www.youtube.com/watch?v=qr5JJnjDDcA

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA ÇEKİLEN ANNE DİZİSİNE MİNİK MELEK DAMGASI!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x