“90 BİN NÜFUSLU İLÇE İL OLSUN DİYE KANUN TEKLİFİ VERİLDİ BANDIRMA UNUTULDU”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

160.000 nüfuslu 40 ilden büyük ilçe Bandırma bir kenara dururken Konya’nın 90 bin nüfuslu Akşehir ilçesinin “il” olması için Konya Milletvekilleri meclise kanun teklifi verdiler.

Evet yanlış duymadınız. Bandırma’nın yarısı kadar olan bir çoğunuzun adını ilk kez duyduğu Konya’nın Akşehir ilçesi için CHP Milletvekilleri meclise kanun teklifi vererek konuyu gündeme getirdiler.

BANDIRMA HALKI SORUYOR ?

“Her fırsatta Balıkesir için her konuda görüşlerini belirtip iktidarın yaptığı bir çok çalışmayı eliştiren bültenler gönderen Gönen’in evladı Ahmet Akın, seçimlerden önce Bandırma’ya evimi taşıcam diyen Gönenli Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, seçim zamanı bölgemizde bir çok belediye başkan adayının belirlenmesinde rol oynayan CHP Milletvekilleri Dr. Fikret Şahin ve Ensar Aytekin, seçim zamanlarında haftada bir gün Bandırma’da olan Bağımsız Milletvekili İsmail Ok niçin Bandırma’nın rahmetli Başbakan Adnan Menderes döneminden beri özlemle beklediği il olma sevdasını gündeme taşımıyor. ? ” diyerek gazetemizi arayarak tepkilerini dile getiyor.

Konu ile ilgili haber

https://www.kamubulteni.com/cumhuriyet-halk-partisi/turkiye-de-yeni-bir-sehir-kurulmasi-icin-kanun-teklifi-h31468.html

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Avşa Adası Nereye Bağlıdır? Adaya Ulaşım, Nerede Kalınır? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

“90 BİN NÜFUSLU İLÇE İL OLSUN DİYE KANUN TEKLİFİ VERİLDİ BANDIRMA UNUTULDU”

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x