BANDIRMA’DAN ALİ POYRAZOĞLU GEÇTİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da “Asi Kuş” adlı oyunuyla iki gün sahne alan ünlü tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, kendisini izleyen yüzlerce seyirciyi hem güldürdü, hem de düşündürdü.

Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelenen Stand-up tarzındaki oyununu İspanya’nın ünlü balesi Karmen Müzikalinden kesitlerle zenginleştiren ünlü tiyatrocu, 3 perdelik oyunun ikinci perdesinde ise tam anlamıyla bir felsefe akımı gerçekleştirdi. Tiyatro oyunculuğu yanı sıra Türkiye’deki büyük şirketlere de gelecek planları konusunda eğitim veren Poyrazoğlu, bu eğitimlerinde karşılaştığı anılarını izleyenlerle paylaştı. Sponsorların plaketlerini 17 Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir verdi. Prof. Dr. Özdemir aynı zamanda oyunun sonunda da Tiyatro Sanatçısı Ali Poyrazoğlu’na bir çiçek takdim etti.

Poyrazoğlu ayrıca eski belediye belediye başkanı Sedat Pekel’e Bandırma’ya Barış Manço Kültür Merkezi’ni kazandırdığı için tebrik ve teşekkür etti.

ali poyrazoğlu sedat pekel

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DAN ALİ POYRAZOĞLU GEÇTİ!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x