SEMA KIRCI YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMADA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kıymetli büyüklerim, sevgili kardeşlerim, değerli Bandırmalılar,

Türkiye aynı anda birçok cephede terör örgütleriyle mücadele ediyor ve ülkemiz ağır bir sınavdan geçiyor. Geçtiğimiz cumartesi İstanbul Beşiktaş’ta yapılan saldırı sonucu şehit olan polislerimiz için daha yüreğimizin yangını sönmemişken, dün Kayseri’de yapılan bombalı saldırı acımızı bir kat daha artırmıştır. Bu terör eylemleri, yalnızca asker ve polislerimizi değil tüm vatandaşlarımızı, tüm Türkiye’yi hedef almaktadır. Güçlü Türkiye terör örgütlerinin hedefi haline gelmiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız milli seferberlik ilan etti. Bundan sonra terör örgütlerine karşı, hep birlikte, milli seferberlik ruhu içerisinde mücadele edeceğiz. Gün bir ve beraber olma günüdür.

Bu haince, kalleşçe, bizi bölmek amaçlı yapılan saldırıların üstesinden geleceğimizden hiç şüphem yok. Milletimiz oyuna gelmeyecektir. 15 Temmuz’da tankların önüne duran bu kahraman millet terör örgütlerine asla boyun eğmeyecektir.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde “Büyük Türkiye” idealinden vazgeçmeyecektir. Asla boyun eğmeyecek, asla diz çökmeyecek, Ay Yıldızlı bayrağı asla yere düşürmeyecektir.

Türkiye güçlü bir devlettir, istedikleri kadar saldırsınlar, ülkemiz bunun üstesinden gelecektir. Bu sancılı günlerde milletimizin milli seferberlik ruhuyla devletine, güvenlik güçlerine vereceği destek çok önemlidir.

Bizim inancımızda bir insanı öldürmek tüm insanları öldürmek gibidir. Tek bir vatandaşımızın burnunun kanamasını dahi istemeyiz.

Acımız çok büyük, tahammülümüz kalmadı, yüreklerimiz dağlandı. Ama mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.

Allah’ın izniyle topraklarımızı terörden temizleyeceğiz, milletimizle el ele vererek yaralarımızı saracak, aydınlık günlere ulaşacağız.

Şehitleri için yüreği yanarken bile mazlumlar için seferber olan, Suriyeli Halepli kardeşlerinin yardımına koşan bu aziz millet, insanlığın son umududur…Bu kaleyi teslim etmeyeceğiz!

Zaman elele verme zamanıdır

Zaman kenetlenme zamanıdır

Zaman dört koldan arsızca saldıranlara haddini bildirme zamanıdır!

Tüm kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim ruhlarını şad etsin. Şehit anneleri bizim de annemizdir. Yaralılarımıza acil şifalar diliyor, teröre lanet mitinginde tek yürek olmuş tüm hemşerilerimi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

SEMA KIRCI YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMADA

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x