MOTOR ÇETESİ YAKALANDI…!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma’da çeşitli mahallelerden çaldıkları motosikletleri parçalayıp yedek parça ve hurda olarak satan 4 kişilik motosiklet hırsızlığı şebekesi, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğünün başarılı çalışması sonucu kıskıvrak yakalandı.

Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü Özel Mobese ekipleri tarafından 55-60 Mobese kamerasının incelenmesinin ardından sıkı takip sonucu yapılan operasyonda motorları çalıp parçalayan şebeke elemanları kıskıvrak yakalandı.
Zanlıların gösterdikleri yerde çok sayıda parçalanmış motor ekipmanı ele geçirildi. Zanlılardan E.G, ve U.E çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilirken, G.Y, E.O adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, Bandırma Halkının huzur ve güven içinde yaşaması için, Emniyet güçlerinin gece gündüz kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

MOTOR ÇETESİ YAKALANDI…!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x