Karlahan: Hedefimiz play-of’lardan bir üst lige çıkmak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırmaspor basın sözcüsü Göksel Karlahan, düzenlediği basın toplantısında hedeflerinin play-of’tan bir üst lige çıkmak olduğunu söyledi.
Yönetim kurulu olarak takımlarının bir üst lige çıkması için her türlü fedakârlıktan kaçınmadıklarını dile getiren Karlahan, bu kapsamda galibiyet primleriyle ilgili bir takım düzenlemelere gittiklerini açıkladı.
1 bin 500 TL olan iç saha galibiyet priminin yapılan düzenlemelerle 2 bin TL’ye çıktığını açıklayan Karlahan, dış saha galibiyet primlerinin ise 2 bin TL’den 3 bin TL’ye yükseltildiğini söyledi.
-Nazillispor maçını kazanmak zorundayız
Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Nazillispor müsabakasının 6 puanlık bir maç olduğuna dikkat çeken Karlahan “Nazillispor deplasmanından puanlarla dönmek istiyoruz. Ali Serin ve İsmet’in sakatlıkları devam ediyor. Bundan dolayı Nazillispor müsabakasında kendileri takım kadrosunda yer alamayacak. Bu önemli maçtan taraftarlarımızın da desteğini bekliyoruz” dedi.
-Teknik direktör değişikliği olumlu etki yaptı
Takımdaki teknik direktör değişimine de değinen Karlahan “Teknik direktör değişikliğinin takım ve taraftarlarımız arasında bir sinerji oluşturduğunu düşünüyorum. İsmail Ertekin bundan 2,5 yıl önce Bandırmaspor ’da görev yapmış ve bir başarıya imza atmış bir teknik direktördür. Bandırmaspor’un play-of’lardan bir üst lige çıkmasında önemli katkısının olacağını düşünüyorum. Bandırmaspor camiası olarak birlik ve beraberlik içerisinde kulübümüzün 50.kuruluş yılında taraftarlarımıza şampiyonluk hediye etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
-Bu güne kadar 4 teknik direktör değişti
Bu güne kadar 4 teknik direktör değiştirdiklerinin altını çizen Karlahan “Sezon başından bu yana 4 teknik direktör değiştirmek hem ekonomik hem de oyuncular açısından olumsuz bir şey. Ancak bu güne kadar yapılan teknik direktör değişiklikleri tamamen zorunlu olarak yapılan değişikliklerdi. İsmail Ertekin’in gelişiyle birlikte bu sorunu çözdüğümüzü düşünüyorum” ifadesini kullandı.
-Sabit gelir kaynakları şart
Bandırmaspor toplam 6,5 milyon TL borcunun bulunduğunu anımsatan Karlahan “Hiçbir takımın yöneticilerin kendi öz kaynaklarıyla yapacağı desteklerle bir yere gidebilmesi çok zordur. Bunun için sabit gelir kaynaklarının oluşturulması gerekmektedir. Yönetim kurulumuz ilçenin muhtelif bölgelerine kulüp adına iki akaryakıt istasyonunun kurulmasıyla ilgili çalışma başlattı. Bunun yerel yönetime ve büyükşehre bakan kısımları var. Her iki kurumda üzerine düşeni yapıyor. Bazı prosedürlerin aşılması gerekiyor. Bunlar aşılınca takımımızın ciddi anlamda gelir kaynaklarına sahip olacaktır” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan BANDIRMASPOR: 3 ORDUSPOR: 1 başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Karlahan: Hedefimiz play-of’lardan bir üst lige çıkmak

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x