HARB-İŞ ÜYELERİ SEDEFNE’DEN İNDİRİMLİ FAYDALANACAK

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Harb-İş Sendikası Balıkesir Şubesi üyelerine yönelik olarak Altıeylül Belediyesi’ne bağlı Altaş Altıeylül Şirketi tarafından işletilen Pamukçu Sedefne Termal Otel ile indirim anlaşması imzaladı ve üyeler konaklamalarda % 20 indirimden yararlanacak.
Türk Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Ahmet Demirer ve Altaş Altıeylül Şirketi Başkanı İsmail Akdoğan birlikte protokolü imzaladı, protokol kapsamında sendika üyelerine konaklama ve yemek ücretlerinde % 20 indirim uygulanacak.
Altaş Altıeylül Şirketi Başkanı İsmail Akdoğan ziyarette Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun selam ve saygılarını iletti. Akdoğan Altıeylül Pamukçu Mahallesi’nde bulunan Sedefne Termal Otel ile vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade etti. Akdoğan sivil toplum örgütlerine önem verdiklerini ve bu doğrultuda indirim protokolü yaptıklarını kaydederek, şifalı termal su bulunan Sedefne’ye vatandaşların ilgisinin her geçen gün arttığını ve bundan mutluluk duyduklarını belirtti. Akdoğan oda üyelerini de Sedefne’de ağırlamaktan memnunluk duyacaklarını belirtti.
Türk Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Ahmet Demirer “Üyelerimiz ve aileleri Sedefne Otel’deki konaklamalarında indirimden yararlanacaklar. Sedefne Termal Otel yenilendi, farklı bir konsepte büründü. Şifa bulmak için başka illere gitmeye gerek yok. Sedefne Otel sıcak suyu ve yenilenen yüzü ile hizmet veriyor. Sendika üyelerimizde otelden indirimli bir şekilde faydalanacaklar” dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

HARB-İŞ ÜYELERİ SEDEFNE’DEN İNDİRİMLİ FAYDALANACAK

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x