ÇALIŞMA HAYATINA MİLLİ SEFERBERLİK TOPLANTISI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” kampanyası kapsamında, İstihdam Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

“Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” adı verilen istihdam kampanyası kapsamında, İstihdam Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Bandırma Sosyal Güvenlik Kurumu binasında gerçekleştirilen toplantıya, İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah Narin, Bandırma SGK Müdürü Bayram Öztürk, Ticaret Odası Genel Sekreteri Serap Özdemir, Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Emin Erçakar katıldı. Toplantıda işbaşı eğitim programından şimdiye kadar 400 kişinin yararlandığı, bu programdan yararlanacak işverenlerin 3 ay süreyle çalıştıracakları personel için ceplerinden hiçbir maliyetin çıkmayacağı, ayrıca açıklanan diğer istihdam teşviki ile de yılsonuna kadar işverenlerin SGK ve vergilerinin İŞKUR tarafından karşılanacağı belirtilerek kampanyanın tüm işverenlere duyurulması hususunda görüşüldü.

Bandırma SGK Müdürü Bayram Öztürk, 687 KHK ile Yayınlanan İstihdam Teşviki ile 2016 yılı Aralık ayında çalışan sayısına ilave olmak üzere 31/12/2017 tarihine kadar İŞKUR’a kayıtlı İşsizler arasından işe alınacak en az 3 ay işsiz kişilerin işçi ve işveren SGK payı ve vergisinin (773 TL) işsizlik fonundan karşılanacağı, bu teşvikin işverenler için çok avantajlı olacağı bilgisini verdi.

İŞKUR Bandırma Hizmet Merkezi Müdürü Emrullah Narin; Bandırma’daki birçok işyerinde işbaşı eğitim programının uygulamada olduğu, daha fazla istihdam yaratılması ve işverenlerin sunulan teşviklerden yararlanabilmeleri için İŞKUR hizmet merkezi ile iletişime geçmelerinin önemine değindi. Oda, Borsa, İŞKUR, SGK ve Üniversite olarak istihdam seferberliği hususunda çalışmaların yapıldığı bildirildi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ÇALIŞMA HAYATINA MİLLİ SEFERBERLİK TOPLANTISI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x