BİR ENGELDE SİZ OLMAYIN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Belediyesi araç sürücülerini engelliler konusunda daha dikkatli ve duyarlı olmaya çağırdı. Belediyenin yaptığı açıklamada:

Bandırma Belediyesi olarak akülü araç ve üç tekerlekli araç talebinde bulunan tüm engellilerimizin talebine cevap veriyoruz ; Fakat bina girişlerine, engelli araç park alanlarına ve kaldırım rampalarının önüne yapılan hatalı parklar engelli vatandaşların hayatını kabusa çeviriyor. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarına kolaylık sağlamamız gerekirken onların özgürlüklerini kısıtlıyor bir engel de biz oluyoruz. Bu konuda hassasiyet gösteren vatandaşlarımız ise yapılan yanlışa sessiz kalarak ortak olmakta.
Bandırma Belediyesi olarak toplumumuzun bilinçlenmesini, gerekli hassasiyet ve duyarlılığı göstermesini istiyoruz. Hatalı park yapan vatandaşlarımızı uyararak ya da 155 nolu telefon numarasından Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirerek engelli vatandaşlarımıza yardımcı olabilir bu yanlışa dur diyebilirsiniz. Unutmayın ki her insan bir engelli adayıdır.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BİR ENGELDE SİZ OLMAYIN

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x