BAŞKAN UĞUR’DAN KANDİL MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Edip Uğur’un “Mevlit Kandili” vesilesi ile yayınlamış olduğu kutlama mesajıdır:

“İslam âlemi olarak, ümmeti olmaktan şeref duyduğumuz, Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifleri vesilesi ile Mevlit Kandilinizi tebrik ediyorum.

İnsanlık âlemine bir hidayet tarihi açan Rebiülevvel ayının 11. günü olarak bilinen Mevlit Kandili, tüm İslam alemi için büyük önem arz etmektedir.

İnsanlığın en muhtaç olduğu dönemde tüm insanlığın önünde aydınlık bir dönem başlamıştır.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed insanlığa, güzel ahlâkıyla, engin hoşgörüsüyle, adaletiyle örnek olmuştur. Toplumda barışın hâkim olmasını hedeflemiştir.

Son Peygamberimiz Hz. Muhammed’in getirmiş olduğu ilahi mesajı anlamak, ortaya koymuş olduğu eşsiz örnek ahlâkını tüm insanlık olarak özümsemeliyiz.

Allah Resulü, bütün Müslümanların her zaman ve her asırda örnek alacağı yegâne rehberdir.

Bu bakımdan, Mevlit Kandili, peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve lâyıkıyla anlamak için bir fırsattır.

Bu düşüncelerle, bir kez daha tüm İslam âleminin ve vatandaşlarımızın Mevlit Kandili’ni tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BAŞKAN UĞUR’DAN KANDİL MESAJI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x