Bandırma’ya Ziraat Fakültesi Mi Kuruluyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde Ziraat Fakültesi kurulmasıyla ilgili olarak bakanlık nezdinde önemli adımlar atıldı.

Salı günü yapılan görüşmelerle ilgili bilgi veren Borsa Başkanı Halit Sezgin “Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun desteği ile bakanımızla görüşmeler gerçekleştirdik. Üniversite Rektörümüzde üniversitenin geliştirilmesi konusunda çok büyük çabalar sarf ediyor. Kendilerine Bandırma adına çok teşekkür ederiz. Amacımız; Üniversitenin çok daha nitelikli öğrenci kapasitesine kavuşturulması ve Bandırma’nın eğitim üssü haline gelmesi. Bu konuda gerek kaymakamımız, gerek belediye başkanımız ve diğer yöneticilerde önemli destekler veriyorlar.”dedi. Açıklamasında ülkenin ve bölgenin eğitim alanındaki ihtiyaçlarına da değinen Başkan Sezgin “Tarımda dışa bağımlılığın önüne geçecek yeni anlayışlar ortaya koymak gerekli. Ziraat Fakültesi’de, arge ve bilimsel çalışmaların yapıldığı bir Ziraat Fakültesi olmalı. Biz bunu bakanımızdan talep ettik, bakanımızda gerekli çalışmaları yapacağını ve önümüzdeki dönemde Bandırma’ya gelmesinin gündemde olduğunu söyledi. Üniversitemizle birlikte bakanlara ziyaretlerimiz devam edecek “şeklinde konuştu.

Haber Tufan Dalgıç / Banses Gazetesi

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bandırma’ya Ziraat Fakültesi Mi Kuruluyor?

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x