BANDIRMA’DA TERÖR SALDIRISINA TEPKİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da yaşanan terör saldırısı Bandırma’da düzenlenen yürüyüş ile protesto edildi. Protestoya CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm’de katıldı.Ankara’da yaşanan patlamada hayatını kaybedenler  Bandırma’da anıldı. Emek ve Demokrasi Platformu, KESK üyelerinin çoğunlukta olduğu “İnadına Barış” pankartı taşıyan grup, İnönü Caddesi üzerinden Sevgi Yolu’na oradan da Cumhuriyet Meydanına yürüdü. Yürüyüş sonunda yaşanan saldırı lanetlenerek ölenler için saygı duruşunda bulunuldu. Terör saldırıları oturma eylemiyle protesto edildi.
Miting alanına kısa mesafede bırakılan bir çanta basın açıklamasının yapıldığı Cumhuriyet Meydanında panik yaşanmasına neden oldu. Güvenlik güçleri şüpheli çantanın etrafında güvenlik önlemi aldı. Yapılan anonslar sonrasında çantanın Zehra Algan’a ait olduğu belirlendi.
Basın açıklaması Emek ve Demokrasi Platformu adına Eğitim Sen Bandırma Şube Başkanı Mustafa Kocataş tarafından yapıldı.
Kocataş “Türkiye’nin göbeğinde, Ankara Garı’nın önünde binlerce polisin gözü önündeki patlattılar. Bu katliamda onlarca kardeşimizi hayatını kaybetti. Yüzlerce kardeşimiz yaralandı. Bu arkadaşlarımız barış şarkıları söylerken öldüler. Bedenleriyle savaşa karşı barışa siper oldular. Ölüme karşı yaşamı savunmak için yaşamlarını yitirdiler. Bedeli ne olursa olsun barış mücadelemizi ısrarla sürdüreceğiz. Tek ses, tek yürek haykırmak gerek. Savaşa hayır barış hemen şimdi ”dedi.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA TERÖR SALDIRISINA TEPKİ

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x