BANDIRMA’DA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara ve Diyarbakır’da ki bombalı saldırılaı sonrası Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç ekibiyle güvenlik önlemlerini geniş çaplı arttırdı.

.Bandırma Emniyet ekipleri özellikle Bandırma giriş çıkışlarında TCDD tren istasyonunda otogarda Limanra İDO isklesinde ve Bandırmada bir çok kritik noktalarda 6ncı Ana Hava üssü çevresinde güvenlik tebdirleri üst seviyeye çıkarken Emniyet müdürü Ali Haydar Kılıç ve ekibi

K-9 adı verilen bomba dedektör köpeklerinle İDO iskelesinde feribota geçmek isteyen şüpheli olabilecek bazı araçlarda aramalar yaptı.
Başbakaının talimatınla Türkiyed e bütün illerde güvenlik tedbirleri en üst seviyeye çıkarken İstanbulun giriş kapsıı Bandırma
limanında İDO iskelsind earama taramalar devamlı yapılıyor.

Emniyet ekipleri K-9 isimli polis köpekleri ile İDO iskelesinde arama gerçekleşti bu durumdan vatandaşlar çok memnun Bandırmanın huzur ve güvenini sağlayan polislerei vatandaşlar teşekkür ettiler.

K-9 isimli Polis köpekleri tüm aracları koklayıp patlayıcı madde olup olmadığını emniyet ekiplerinle araştırdı.
K-9 Polis köpekleri araclar içindeki çanta bavul ve çucvalları tek tek koklayıp arama yaptı.Bir şüpheli araç çekici ile otoparka çekildi.Denetimler devamlı sürecek.

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan CEVİZ FİDANI SATICILARININ HEDEFLERİ BÜYÜK başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA’DA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x