BANDIRMA SAHİLİNDE BÜYÜK FESTİVAL GERİLİMİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

28. Uluslararası Kuş Cenneti Festivalinin hazırlıkları kapsamında sahil bandında konuşlanacak festival stantları kurulum aşamasında Büyükşehir zabıta ekipleri tarafından Sahil Bandı yeni yasa ile birlikte Büyükşehir’in kullanımına geçti diyerek engelledi. Bunun üzerine Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırma halkı stantların olduğu yere gelerek tepki gösterdi.

Başkan Uğur ve Mirza arasında yapılan telefon görüşmesinin ardından Başkan Mirza yaptığı konuşmada;” Bu yıl Festivalimizin 28. sini düzenleyeceğiz, Büyükşehir zabıta gelmiş stantları kurdurmam diyor. Festivalimize sahip çıkmak için, haklarımıza sahip çıkmak için Bandırma’lı olduğumuzu göstermek için buradayız. Biz festivalimizi yapacağız. Stantlarımızı kuracağız. Bu nasıl bir belediyecilik, yerel yönetim anlayışı ki; yaptırmam, ettirmem, sokturmam? Müsaade et işimizi yapalım. Zorla dayatmayla bu işler olmaz. Ben Bandırmalıları haklarına sahip çıkmaya çağırıyorum.

Başkan Dursun Mirza, Büyükşehir Başkanı Edip Uğur’ la telefon görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada Bandırma Sahil Bandının Büyükşehir’e geçtiğini ve Bundan sonra yapılacak çalışmalar için yazılı izin alınması gerektiğini söyledi. Şu ana kadar geçmiş mi burası, geçecek diyor. Bize dilekçe vereceksiniz, festivali engellemeyeceğim diyor. Onu da önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Balıkesir – Bandırma kavgası en çok bizleri yıpratacak gibi gözüküyor…. Bir an önce çözüme kavuşması dileğimizle…

Kaynak : http://www.bandirmahaber.com.tr/Haberler/332/bandirma-da-buyuk-festival-gerilimi-!

 

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Balıkesir Yılda 500 Bin Adet Aşılı Ceviz Fidanı İhraç Ediyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA SAHİLİNDE BÜYÜK FESTİVAL GERİLİMİ!

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x