BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NDE KAYITLAR TAMAMLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yıl ikinci eğitim- öğretim yılına hazırlanan Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde kayıtlar tamamlandı. Konuyla ilgili bilgi veren Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu üniversiteye yerleşen öğrencilerin büyük bir çoğunluğunun kayıt yaptırdığına dikkat çekti.

“Bandırmalıların Üniversitemize Desteği Büyük”

Bandırma halkının ve kamu kurumlarının üniversiteye büyük destek verdiğini belirten Arıoğlu; “Bandırmalıların üniversitemize olan desteği, öğrencilerin üniversitemizi seçmesinde etkili olmuştur. Üniversitemizi tercih eden öğrencilerin büyük bir kısmı kaydını yaptırdı. Bu yıl toplam 2611 öğrenci üniversitemize yerleşti. Bu öğrencilerden 2270’i kayıt yaptırdı. Kayıt yaptırmayan 419 kişilik kontenjan ise, ek kontenjan olarak açılacaktır. Bu rakamlar ile bu yıl üniversitemizde toplam öğrenci sayımızın 10 bin 500’ü bulmasını bekleniyor. Bu yıl ilk defa öğrenci alan Denizcilik Fakültemiz ve Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde yer alan bölümlerimize talep de oldukça yoğun oldu. Ayrıca Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yer alan yüksek lisans ve doktora başvuruları da devam etmektedir. Bu yıl üniversite olarak ikinci eğitim-öğretim yılına hazırlık yapıyoruz. Bizler de heyecanlı ve mutluyuz. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim- öğretim döneminde başarılar diliyorum.” dedi.

Kaynak: İlk Haber

BANDIRMA WEB TASARIM

Bir önceki yazımız olan Mavi Sertifikalı Ceviz Fidanı Talebine Yetişemiyorlar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ’NDE KAYITLAR TAMAMLANDI

Yorumlar kapalı.

foto deniz bandırma
kutlu creative bandırma
avşa adası otelleri
x